Kako napraviti ljubomornog partnera (za žene): 10 koraka

Sadržaj:

Kako napraviti ljubomornog partnera (za žene): 10 koraka
Kako napraviti ljubomornog partnera (za žene): 10 koraka

Video: Kako napraviti ljubomornog partnera (za žene): 10 koraka

Video: Kako napraviti ljubomornog partnera (za žene): 10 koraka
Video: Suptilni Znakovi Da Se Sviđate Nekome (10 Znakova) 2024, Svibanj
Anonim

Jeste li nedavno osjetili da se vaš partner udaljava ili da je sam zauzet? Ako je tako, možda ga morate podsjetiti da ste nevjerojatna žena. Jedan od načina da mu privučete pozornost jest učiniti ga ljubomornim, ali pazite da ga ne shvatite pogrešno. Najbolji način da učinite partnera ljubomornim nije biti zao, već se zabaviti bez njega. Morate se usredotočiti na izgradnju zdravih odnosa s njim, kao i s drugim ljudima.

Korak

1. dio od 2: Učiniti ga ljubomornim

1732130 1
1732130 1

Korak 1. Uživajte više vremena sa svojim prijateljima

Najbolji način za stvaranje zdrave ljubomore je pokazati da vam ne treba za zabavu. Izađite s prijateljima i ako vas pita nakon što dođete kući, recite im da ih niste vidjeli neko vrijeme i stvarno vam nedostaje "vrijeme za djevojke". Ostavite dojam da se odlično provodite i da ste sretni bez njega.

  • Nazovite svoje prijatelje, idite u klub ili učinite nešto u čemu će svi uživati. Uživajte s njima u noćnom životu. Ako se osjećate zanemareno od strane partnera, zabava bez njih odličan je način da im nedostajete, kao i da vam odvrati pažnju od boli ignoriranja.
  • Nemojte samo "koristiti" svoje prijatelje da učinite partnera ljubomornim. Nitko ne želi biti prijatelj s ljudima koji ih koriste samo kako bi druge učinili ljubomornima. Odvojite vrijeme za svoje prijatelje i uživajte u društvu, trebat će vam ako želite prekinuti vezu s partnerom.
1732130 2
1732130 2

Korak 2. Smiri se

Ako želite učiniti svog partnera ljubomornim jer vas je on učinio ljubomornim razgovarajući ili šaljući poruke s drugim ženama, prvo što trebate učiniti je smiriti se. Ako vas pokušava učiniti emocionalnim, nemojte se ljutiti i zanovijetati jer upravo to želi. Umjesto toga, smirite se i pokažite da niste pogođeni.

  • Moguće je da vaš partner koketira s drugim ženama, ali toga zapravo nije svjestan. Dakle, nemojte imati predrasuda i pokušajte reći da ste jako iznervirani. Pripazite da govorite nježno i s razumijevanjem, ne optužujuće ili s emocijama.
  • Ako ga vidite kako razgovara s drugom ženom s namjerom da vas učini emocionalnim, najbolji odgovor je ponašati se kao da se ništa nije dogodilo. Nađite nekoga s kim biste razgovarali ili ako razgovara s ovom ženom ispred vas, pridružite se razgovoru i budite prijateljski nastrojeni s njom. To ga može zbuniti jer vas nije briga razgovara li s drugim ženama. Također, ako je navikao tako se ponašati, možda ćete se morati zapitati zašto želite biti u vezi s njim.
1732130 3
1732130 3

Korak 3. Pričekajte malo prije nego što odgovorite

Da se vaš partner ne pita što radite, pokušajte malo pričekati prije nego što pošaljete poruku ili nazovete. Nemojte pretjerivati (poput čekanja nekoliko dana), ali ako propustite poziv, nemojte se javljati tek nakon sat ili dva.

Ako vas partner pita što radite, stvorite dojam da radite nešto zaista zabavno i zanimljivo. Možda je primamljivo biti nepristojan, ali to će ga samo frustrirati i učiniti da se osjeća kao da niste zainteresirani za čavrljanje. Neka se osjeća kao da je propustio nešto jako zabavno

1732130 4
1732130 4

Korak 4. Izađite s nekim prijateljima

Flertovanje s drugim dečkima je pomalo rizično i može učiniti da se vaš partner naljuti ili posesivno, ali druženje s muškim prijateljima je i bezopasno i učinkovito. Uživajte u druženju s nekim prijateljima i radite što god želite i razgovarajte s njima. Zatim, ako vas partner pita, podijelite detalje. To će ga još više dovesti u pitanje razinu vašeg odnosa.

  • Vašem partneru možda neće smetati ako izlazite s prijateljima, pa morate pokazati da su vam bliski i da vas znaju nasmijati. Ako vaš partner nije svjestan, provodite više vremena s njim sve dok ne osjeti da vam se vrijeme za njega smanjilo.
  • Druga ideja je pozvati muške prijatelje da se druže s vama i vašim partnerom. Ako su vaši prijatelji kompatibilniji s vašim partnerom od vas, ova metoda možda neće biti tako učinkovita. Međutim, ako ste im bliski, slobodno se našalite i budite veseli pred partnerom. Nemojte ih previše zadirkivati, već ih brzo zagrlite kad dođu i pohvalite ih kako izgledaju. Možete pokušati reći svom partneru: "Trebaš isprobati ovakvu frizuru" ili "Volim takvu i takvu haljinu, pokušaj."
1732130 5
1732130 5

Korak 5. Radite omiljenu aktivnost vašeg partnera s nekim drugim

Možda se vašem partneru sviđaju vaši čokoladni kolačići ili zaista voli bejzbol. Ovaj put nemojte peći kolače ili kupovati karte za njega, već pravite kolače za druge ljude ili gledajte bejzbol s drugim prijateljima. Ova druga osoba zapravo ne mora biti suprotnog spola, ali pomoći će!

  • Ako pečete tuđu tortu, pošaljite svom partneru fotografiju torte s tekstom "svježe pečena torta", a ako vas pita, recite da ste kolač napravili za takve i takve. Zatim, čak i ako je ostalo kolača, recite da je sve nestalo.
  • Ako vaš partner jako voli sport, kupite kartu i izađite s nekim drugim, a zatim pošaljite partneru fotografiju ili snimite Snapchat video. Pokušajte otići s nekim tko također voli meč toliko da nije očito da samo želite učiniti svog partnera ljubomornim.
1732130 6
1732130 6

Korak 6. Promijenite svoj izgled

Jedan učinkovit način da privučete pozornost muškaraca je da izgledate posebno. Promijenite frizuru, odjenite se ili počnite vježbati kako biste održali tijelo u formi. Najvažnije je izgledati i osjećati se samouvjereno jer je povjerenje u ženu jedna od najatraktivnijih stvari za muškarce.

  • Promijenite frizuru. Odaberite moderniju i seksi frizuru, ošišajte je ili dodajte nadogradnju kose. Obojite kosu drastičnom bojom ili joj dajte malo sjaja. Uvijte ravnu kosu ili poravnajte kovrčavu kosu.
  • Kupujte seksi odjeću poput kratkih hlača, uskih haljina, visećih topova, uskih traperica i štikli. Postoje i neki muškarci kojima je sportska odjeća vrlo seksi. Ili, učinite suprotno i odjenite nešto vrlo elegantno i elegantno, pokazujući koliko ste sigurni u svoj oblik tijela i tko ste.
  • Šminkajte se različitim stilovima. Ako je vaša šminka obično jednostavna, isprobajte zadimljeno oko s crnom linijom i sivim sjenilom. Ili, ako obično preferirate tešku šminku, isprobajte prirodne nijanse koje naglašavaju vaše crte lica.

Dio 2 od 2: Održavanje zdravih odnosa

1732130 7
1732130 7

Korak 1. Zapamtite, ključ odnosa je komunikacija

Ako vas partner čini ljubomornim i ne obraća pažnju na vas, razgovarajte o tome. Nemojte ga optuživati, već pokušajte zrelo govoriti o svojim osjećajima. Priđite mu kad vam se čini mirnim ili opuštenim, nemojte u teškim danima izlagati teške teme.

Odnosi su partnerstva i zahtijevaju kompromis, a ponekad i žrtvu. Ako imate osjećaj da uvijek dajete, a partner vas ne tretira dobro, razmislite biste li trebali prekinuti vezu

1732130 8
1732130 8

Korak 2. Objasnite da se osjećate zanemareno

Ako smatrate da je vaš partner pomalo ravnodušan i udaljen, recite da se osjećate zanemareno. Potaknite ga da bude više privržen i privržen dok je s vama ili pokušajte ponovo pobuditi njegove osjećaje s malo manipulacije.

Ako sumnjate da mu je dosadno, radite stvari kreativnije. Učinite sve što mu se sviđa i zadržite ritam veze. Možda biste trebali pitati je li mu dosadno s vama ili mu je dosadila veza. Na taj način ćete znati što učiniti kako biste mu dali novu boju

1732130 9
1732130 9

Korak 3. Prestanite međusobno manipulirati

Ako osjećate da se morate ponašati na određeni način kako biste učinili partnera ljubomornim, to je loš znak. To znači da ne komunicirate otvoreno i da je odnos već nezdrav. Čak i ako uspijete učiniti partnera ljubomornim, postoji rizik da će prekinuti vezu umjesto da bude više nježan. Ako želite da vas primijeti, recite mu da želite da bude predaniji i da vezu ne možete zadržati sami.

1732130 10
1732130 10

Korak 4. Prekinite vezu ako je već nezdrava

Ako vaš partner ne obraća pažnju na vas, moguće je da vas više ne zanima ili više nije zadovoljan vezom. Ponovno procijenite odnos i kakav je tip dečka da vidite je li vaš odnos s njim ipak vrijedan truda ili je bolje prekinuti ga.

Preporučeni: