Kako postići da vas simpatija poljubi: 13 koraka

Sadržaj:

Kako postići da vas simpatija poljubi: 13 koraka
Kako postići da vas simpatija poljubi: 13 koraka

Video: Kako postići da vas simpatija poljubi: 13 koraka

Video: Kako postići da vas simpatija poljubi: 13 koraka
Video: Kako pravilno masirati leđa i vrat? 2024, Svibanj
Anonim

Možda ste mislili poljubiti svoju simpatiju, ali niste znali kako započeti. Najbolji način za početak je da se prvo s njim sprijateljite. Zatim mu morate dati do znanja da vam se sviđa više od prijatelja. Kad obavite ove dvije stvari, spremni ste za razgovor o ljubljenju.

Korak

1. dio od 3: Sprijateljite se s njim

Neka vas vaša simpatija poljubi 1. korak
Neka vas vaša simpatija poljubi 1. korak

Korak 1. Pozdravite svoju simpatiju

Ako nikad nije primijetio da postojite, pokušajte mu se predstaviti. Ako ste u njegovu razredu, iskoristite ovu "prednost" kao izgovor za početak razgovora s njim.

Na primjer, vi ste u istom razredu s njim na satu povijesti. Samo recite: "Bok, moje ime je Jenny. Mi smo na satu povijesti. Što mislite o dosadnoj temi koju je gospođa Murti predavala jučer?" ili "Bok, ja sam Johnny. Sjedim preko puta tebe na satu matematike. Razmišljao sam, mogu li posuditi tvoje bilješke s zadnjeg sata?"

Neka vas vaša simpatija poljubi 2. korak
Neka vas vaša simpatija poljubi 2. korak

Korak 2. Pokušajte se družiti s tom osobom

Pokušajte vidjeti možete li ga natjerati da se druži s vama. Uspijete li se slagati s njim, možda biste mu mogli postati prijatelj.

Započnite prvo s njim u školi. Možda biste vas dvoje mogli ručati u kafiću ili učiti s njim u knjižnici

Neka vas vaša simpatija poljubi 3. korak
Neka vas vaša simpatija poljubi 3. korak

Korak 3. Neka se osjeća ugodno pričajući o sebi

Jedan od načina da nekoga upoznate jest da ga natjerate da priča o sebi. Pitajte o njenom životu, poput omiljene boje, obiteljskog podrijetla ili omiljenih knjiga i filmova.

Vrlo je važno da zaista poslušate odgovor. To znači da zaista morate obratiti pažnju na to što govori. Jedan od načina da pokažete svoju brigu je komentirati ono što ima za reći ili postaviti druga relevantna pitanja

Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 4
Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 4

Korak 4. Nasmijte ga

Jedan od načina da izgradite prijateljstva je da se smijete i zabavljate zajedno. Čitajte s njim svoje omiljene smiješne knjige ili samo pregledajte smiješne fotografije i nasmijte se s njim. Zabava zajedno odličan je način da se zbližite.

Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 5
Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 5

Korak 5. Budite ljubazni prema njoj

Posudite mu svoju knjigu kad on to želi. Donesite mu dodatnu hranu u školu. Ponudite mu da mu pomogne voditi bilješke ako će propustiti školu. Male ljubaznosti poput ovih uvelike će pomoći u izgradnji prijateljstva.

2. dio 3: Postati više od prijatelja

Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 6
Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 6

Korak 1. Pohvalite ga

Pohvale mu daju do znanja da primjećujete njegove najbolje kvalitete. Uostalom, kompliment će učiniti da se osjeća pozitivno, a te će pozitivne osjećaje povezati s vama.

Nemojte se ograničiti samo na komplimentiranje svog fizičkog izgleda. Na primjer, mogli biste primijetiti koliko je pametan ili koliko je dobar u oblikovanju odjeće. Samo se uvjerite da ste iskreni i da je vaš kompliment specifičan za nešto u vezi s njim. Na primjer, recite: „Uvijek znaš pravi odgovor na satu matematike. Ti si veoma pametan!"

Neka vas vaša simpatija poljubi 7. korak
Neka vas vaša simpatija poljubi 7. korak

Korak 2. Pitajte možete li razgovarati ili uživati zajedno izvan školskih aktivnosti

Predstojeću aktivnost možete koristiti kao izgovor. Možda netko od vaših prijatelja organizira zabavu ili čak vaša škola organizira ples. Uzmite svoju simpatiju na zabavu zajedno.

Možete reći: “Hej, jeste li čuli najavu o školskom plesu sljedećeg mjeseca? Mmm … Možda je ovo malo glupo, ali htjela sam doći. Želite li sa mnom na zabavu?”

Neka vas vaša simpatija poljubi 8. korak
Neka vas vaša simpatija poljubi 8. korak

Korak 3. Pokažite da želite provesti vrijeme s njim

Ako ste previše sramežljivi da je odmah pozovete, pokušajte joj pokazati da želite provesti neko vrijeme s njom. Na primjer, možete reći da zaista želite pogledati određeni film u kinima, tako da se od osobe traži da kaže da i ona želi pogledati taj film. Nakon toga možete predložiti da vas dvoje odete zajedno u kino.

Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 9
Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 9

Korak 4. Izrazite svoje osjećaje

Recite mu da vam se sviđa. Može biti teško, ali to je najbolji način da saznate što osjeća prema vama. Zapravo, to je najlakši način da taj odnos podignete na višu razinu.

  • Na primjer, mogli biste reći: “Već smo neko vrijeme prijatelji i jako volim biti s vama. Mislim da mi se počinješ sviđati više od prijatelja. Što mislite sami?”
  • Budite spremni suočiti se s odbijanjem. To znači da vaš prijatelj može reći da ne osjeća isto prema vama. On ima pravo odrediti vlastite osjećaje. Većinu vremena s njim još uvijek možete biti prijatelji. No, ponekad odnos između vas dvoje postaje neugodan. Ipak, važno je pitati želi li i on izlaziti s vama.
Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 10
Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 10

Korak 5. Prepoznajte da je u redu osjećati se neugodno

Svi se osjećaju pomalo neugodno što se tiče ljubavi i sviđanja. U redu je osjećati se neugodno ako nekoga pozovete na izlazak ili ga zamolite da vam bude djevojka.

3. dio od 3: Poljubac

Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 11
Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 11

Korak 1. Razgovarajte o ljubljenju s njim

Ako već izlazite s njim, ljubljenje je prirodan sljedeći korak. Ipak, svatko se kreće svojim tempom. Možda si spreman za poljubac, ali tvoj dečko nije spreman. Razgovarajte s njim kako biste saznali što osjeća prema poljupcu.

Na primjer, mogli biste reći: „Volim kad se držimo za ruke. Što misliš o poljupcu sa mnom?”

Neka vas vaša simpatija poljubi 12. korak
Neka vas vaša simpatija poljubi 12. korak

Korak 2. Pitajte možete li je početi ljubiti

Izravno traženje najbrži je način za napredovanje i dobivate njegovo odobrenje. Pristanak znači da vam dopušta da ga poljubite. U biti, pitate ga možete li ga poljubiti ili želite li da vas poljubi, trebali biste mu to dopustiti.

  • Na primjer, mogli biste pitati: "Kako bi bilo da se poljubimo?" ili "Hoćeš li me poljubiti?" Također biste mogli reći: "Želim te poljubiti tako jako, ako želiš poljubiti i mene."
  • Pristanak je osobito važan kada s nekim želite imati intimniji odnos. Svatko ima pravo imati svoje mišljenje o svom tijelu. Drugim riječima, ako samo priđete nekome i nekoga poljubite, ne dajete mu priliku da kaže želi li vas poljubiti, iako je samo ono "da" važno. Možda još nije spreman za ljubljenje pa je u ovoj fazi mogao samo reći "ne".
Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 13
Neka vas vaša simpatija poljubi Korak 13

Korak 3. Poljubac

Kad oboje pristanete poljubiti jedno drugo, samo uživajte. Samo se pobrinite da ponovo pitate prelazite li vas dvoje na "vruću" fazu.

Preporučeni: