Kako probiti led i prići djevojci koju ne poznajete

Sadržaj:

Kako probiti led i prići djevojci koju ne poznajete
Kako probiti led i prići djevojci koju ne poznajete

Video: Kako probiti led i prići djevojci koju ne poznajete

Video: Kako probiti led i prići djevojci koju ne poznajete
Video: 🔴 Kraljica Balkana - Bakići kod Olova - Zuko Bend - Bosanski teferič 2024, Svibanj
Anonim

Nije lako probiti led i prići djevojci koju ste upravo upoznali, pogotovo ako je tako slatka i čini vas nervoznim. Ono što vam treba je samopouzdanje, zanimljiva tema za razgovor i želja da mu pokažete da je poseban. Ako imate na umu da najgori mogući scenarij i nije tako loš, moći ćete brzo dovesti tu slatku djevojku na razgovor.

Korak

1. dio od 3: Pristupanje

Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 1
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 1

Korak 1. Vodite računa o izgledu

Ako želite prići djevojci s kojom nikada niste razgovarali, vrlo je važno staviti svoj najbolji izgled. To ne znači da morate izgledati kao bodibilder ili filmska zvijezda ili netko tko niste, ali znači da morate izgledati i osjećati se sjajno kako biste zračili samopouzdanjem koje je potrebno prići ženi. Nosite odjeću u kojoj se osjećate ugodno, obratite pozornost na osobnu higijenu i njegovanje prije nego razgovarate s djevojkom koja vam zapeče za oko.

  • Naravno, ako upoznate privlačnu djevojku i osjećate se kao da ne izgledate dobro, ipak razgovarajte s njom! No ako ste tjednima skupljali hrabrost za razgovor s njom, dobro je izgledati jako dobro kako biste potaknuli samopouzdanje potrebno za razgovor s njom.
  • Vrlo je važno svakodnevno se tuširati. Ne želite da djevojci ometa vaš loš miris tijela, pa ne primjećujte smiješne i šarmantne stvari koje joj govorite.
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 2
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 2

Korak 2. Uspostavite kontakt očima

Prva stvar koju trebate učiniti kada se pripremate probiti led s djevojkom koju tek upoznajete jest uspostaviti kontakt s njom na dvije sekunde kako biste joj dali do znanja da ste zainteresirani za nju. Kad mu privučete pozornost, možete okrenuti pogled ili pogledati pod ispod, sve dok ste privukli njegovu pozornost. Ako se osjećate hrabro, možete mu se pokušati i malo nasmiješiti kako biste pokazali da vam se sviđa ono što vidite, a zatim mu priđite.

  • Možete uspostaviti kontakt očima, a zatim zastati nekoliko minuta prije nego što mu se približite, ali nemojte biti tip koji čeka toliko dugo prije nego što mu se počne približavati. To vas također može koštati mogućnosti.
  • On će se najviše dojmiti ako ga kontaktirate očima i priđete mu.
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 3
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 3

Korak 3. Predstavite se samouvjereno

Kad s njom uspostavite kontakt očima, priđite djevojci uspravnim i ravnim pogledom. Ne morate reći ništa preveliko da biste započeli razgovor. Morate samo reći: "Bok, ja sam Andi, kako se zoveš?" Ili: "Ja sam Andi i želim vas upoznati." Neka vaše riječi budu jednostavne i bez besmislica.

  • Kad izgovori svoje ime, možete ga ponoviti ili reći da je lijepo ime da pokažete da vam je zaista stalo do njega.
  • Možete i reći nešto za početak razgovora, na primjer pohvaliti nakit koji nosi, pitati je nešto ili reći nešto jednostavno i smiješno.
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 4
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 4

Korak 4. Ne izgovarajte jeftine flertujuće riječi

Možda mislite da biste to trebali upotrijebiti da privučete pozornost djevojke, ali doista to ne činite. Nemojte je tjerati da misli da joj prilazite radi zabave i pokušajte ostaviti najbolji dojam na nju. Ne gubite vrijeme na Internetu tražeći najbolji način da privučete pozornost djevojke i pokušajte se usredotočiti na to da ste sami.

  • Ne želite natjerati djevojku da pomisli da samo želite koketirati s njom. Morate ga uvjeriti da vas iskreno privlači.
  • Možete započeti razgovor zanimljivom temom, ali nemojte započeti razgovor s nečim što je previše laskavo ili previše očito jer ne želite učiniti stvari neugodnima.
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 5
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 5

Korak 5. Nemojte biti previše očiti da mu prilazite

Iako mu želite dati do znanja da ste zainteresirani, ne želite da se osjeća neugodno jer previše jasno pokazujete taj interes. Ako želite da djevojka nastavi razgovarati s vama, ne biste trebali ostavljati komentare koji su pretjerano seksualni, uvrijediti njezino tijelo ili joj učiniti neugodno. Neka tema bude lagana, koketna i prijateljska kako bi osjetio da vam je doista stalo do njega.

  • Kad počne popravljati raspoloženje, pokušajte saznati zanima li vas ili ne. Ako je prekrižio ruke na prsima, bježi od vas ili vam se čini da stalno traži prijatelje ili provjerava mobitel, ovo možda neće biti dobar dan za vas. Ako mislite da niste zainteresirani za vas, pokušajte se ljubazno povući.
  • Oboje ćete početi dalje zadirkivati jedno drugo kako razgovor napreduje, pa ne morate prisiljavati da se to dogodi rano u razgovoru.
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 6
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 6

Korak 6. Budite ljubazni prema njegovim prijateljima

Ako djevojka stoji s grupom prijatelja ili samo s jednim ili dva prijatelja, pokušajte biti prijateljski nastrojeni i prema njima. Ne želite da se djevojka osjeća s vama dobro jer je želite dobiti. Osim toga, ne želite da misli da obično ne poštujete žene. Stoga se pobrinite da budete ljubazni prema njegovim prijateljima i predstavite im se pritom jasno pokazujući da vas privlači djevojka s kojom izlazite.

Važno je biti ljubazan s njegovim prijateljima kako ga ne bi spriječili da razgovara s vama. Ali trebali biste pokušati ne zvučati previše koketno s njima jer djevojka kojoj se približavate može osjećati da ste flert i da ga ne privlačite

2. dio od 3: Učiniti da se osjeća posebnim

Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 7
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 7

Korak 1. Postavite nekoliko pitanja

Kad počnete razgovarati s djevojkom, možete je malo zafrkavati postavljanjem nekoliko pitanja kako biste pokazali da je želite upoznati dok je istovremeno zadirkujete. Ne morate pitati ništa previše ozbiljno i morate održavati razgovor laganim kako bi razgovor bio lagan i zabavan. Možete ga pitati o njegovim hobijima, što voli raditi ili o svom kućnom ljubimcu. Poanta je u tome da razgovor bude lagan i zabavan, a ne dajte mu da se osjeća kao da ga ispituju. Evo nekoliko primjera pitanja koja možete koristiti:

  • "Je li vaša plava omiljena boja ili je nosite jer pristaje vašim očima?"
  • “Volite li provoditi večeri sa svojom mačkom ili volite raditi nešto drugo?”
  • "Jeste li navijač Manchester Uniteda ili vam se sviđa nositi crveno?"
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 8
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 8

Korak 2. Pohvalite ga

Drugi način koketiranja s djevojkom je da joj date lijep kompliment da pokažete da vam se zaista sviđa. Najbolje je ne komplimentirati dijelove njezina tijela ili reći ništa pretjerano seksualno, ali dobro je reći nešto lijepo o njezinom izgledu ili osobnosti kako biste pokazali da je želite upoznati. Dalje. Evo nekih stvari koje možete reći:

  • „Je li itko ikada rekao da je vaš smijeh zabavan? Nikada prije nisam čuo ovakav smijeh."
  • "Ti si jedina djevojka koju znam koja dobro izgleda u neonu."
  • "Stvarno ste dobri u pozivanju ljudi na chat, zar ne? Kako to?"
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 9
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 9

Korak 3. Uvjerite se da ga doista slušate

Možda ste previše nervozni da biste zaista obraćali pozornost na ono što vam djevojka govori kad joj prvi put priđete jer ste previše zabrinuti da biste smislili načine kako nastaviti razgovor. Međutim, ako zaista želite da mu se sviđate i pokažete da ste zainteresirani za njega, morate se potruditi da zaista slušate ono što govorite kako bi mogao vidjeti da ga ne samo zadirkujete. Evo što trebate učiniti:

  • Ostvariti kontakt očima
  • Nemojte provjeravati telefon
  • Nemojte joj rezati riječi niti joj davati savjete dok priča
  • Ne pokušavajte uspoređivati njegovo iskustvo s vašim kad vam govori nešto ozbiljno
  • Ponovite nešto što je ranije spomenuto kako biste pokazali da zaista slušate.
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 10
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 10

Korak 4. Pitajte kako mu je prošao dan do sada

Još jedna jednostavna stvar koju možete učiniti je pitati kako vam je prošao dan ili koliko ste zaposleni u posljednje vrijeme. Ova vas strategija može natjerati da flertujete jedno s drugim ili mu može pokazati da vam je stalo do toga tko je on. Također vam može dati do znanja da vas dvoje imate više zajedničkog nego što ste mislili. Evo nekoliko lakih pitanja koja možete postaviti:

  • "Od tada ste u trgovačkom centru ili ste radili nešto drugo negdje drugdje?"
  • "Ima li zabavnih planova za večeras?"
  • "Sviđa li vam se ovdje ili ne?"
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 11
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 11

Korak 5. Zadirkujte ga malo

Kako vas dvoje počnete više razgovarati, možete ga početi pomalo zadirkivati. Sve dok vam je ugodno i on razumije da se samo šalite, ovo može biti odličan način da ga zadirkujete i pokažete mu da ste iskreno zainteresirani. Odaberite nešto što nije previše ozbiljno kao materijal da biste ga zadirkivali i pobrinite se da zadirkuje vas prije nego što ga zadirkujete dalje. Evo nekoliko primjera stvari koje možete reći kako biste ga malo zafrkavali:

  • "Zaista voliš svoju mačku, zar ne?"
  • "Uvijek tako dižeš kosu ili pokušavaš izgledati kao Demi Lovato danas?"
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 12
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 12

Korak 6. Pokušajte ne dominirati u razgovoru

Važno je održavati uravnotežen razgovor dok razgovarate s djevojkom koju ste tek upoznali. Dok ga pokušavate impresionirati i zadiviti, ne biste ga trebali tjerati da se osjeća kao da samo želite razgovarati bez slušanja. Pazite da ne govorite više od polovice razgovora te od njega naučite nove stvari i postavljate pitanja o njemu. Ne dopustite mu da osjeća da ste samo zauzeti razmišljanjem o sebi.

  • Ako se otvorite i razgovarate o stvarima poput svog omiljenog benda, svakako pitajte i tko im je omiljeni bend.
  • Zapamtite da je ključ pokazivanje da ste zainteresirani, a ne pokazivanje da jeste. Želite da zna da ste zainteresirani za njegovo upoznavanje, a ne da se želite pokazati.

Dio 3 od 3: Zainteresirajte je

Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 13
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 13

Korak 1. Nastavite držati subjekt svjetlim

Ako želite nastaviti koketirati s njim i voditi razgovor u zanimljivom smjeru, morate izbjegavati preozbiljne teme ili bilo što što bi moglo pokvariti raspoloženje, poput priče o smrti rodbine, tragičnih vijesti koje ste pročitali u novinama, ili traumatičnim trenucima u djetinjstvu. Birajte teme zbog kojih se djevojka osjeća ugodno i potaknite je da se otvori i nastavi razgovarati s vama. Evo nekih stvari o kojima možete razgovarati:

  • Vaš ljubimac
  • Omiljeni sportski tim
  • Omiljeni hobi
  • Omiljeni glumac ili film
  • Smiješne stvari koje su vam se nedavno dogodile
  • Tvoji planovi za vikend
  • Mjesta na kojima ste bili
  • Nešto zanimljivo što ste upravo pročitali
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 14
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 14

Korak 2. Pokušajte ostati pozitivni

Ako ga želite zadirkivati i nastaviti razgovor, pokušajte biti što pozitivniji. Nemojte kvariti raspoloženje prigovaranjem ili kritiziranjem stvari oko vas. Trebali biste mu dati osjećaj da je druženje s vama pozitivno iskustvo. Iako možete davati negativne komentare ako to zaista želite, dobra je ideja zadržati pozitivnu atmosferu.

  • Ako date negativan komentar, morate uravnotežiti atmosferu tako što ćete dati dva pozitivna komentara.
  • Pokušajte se usredotočiti na razgovor o stvarima koje volite, poput omiljenog predmeta u školi ili o svom omiljenom sportu, umjesto da se žalite na stvari koje mrzite.
  • Nasmijte se, nasmijte se i pokušajte izgledati sretno i otvoreno što je više moguće. On će imati dobar utjecaj iz vaše pozitivne energije.
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 15
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 15

Korak 3. Zatražite njegovo mišljenje

Ako želite nastaviti razgovor, možete ga pitati za savjet ili nešto manje ozbiljno. To pokazuje da vam je stalo do njegovog mišljenja i da ga shvaćate ozbiljno. Ljudi vole davati savjete jer se zbog njih osjećaju važnima, pa je to dobro učiniti. Odaberite nešto za što mislite da je dobar i pokažite da zaista želite znati odgovor. Evo nekoliko primjera pitanja koja možete koristiti:

  • "Mislite li da su novi filmovi Igara gladi jednako dobri kao i prethodni?"
  • “Trebam li idući mjesec otići na koncert Drakea ili Imagine Dragonsa? Njihov koncert istog dana."
  • “Ne znam koji poklon mogu kupiti svojoj sestri ovog vikenda. Imate li kakvih ideja?"
Probij led i flertuj s djevojkom koju ne poznaješ 16. korak
Probij led i flertuj s djevojkom koju ne poznaješ 16. korak

Korak 4. Ismijavajte se

Drugi način koketiranja s djevojkom je da sebe ne shvaćate previše ozbiljno. Pokušajte se ismijavati bez da budete snishodljivi i pokažite mu da vam može reći bilo što u lice. Ne želite da osjeća da imate preveliki ego. Pokušajte ga natjerati da uvidi da ste samouvjereni i da vam ne smeta što vas zadirkuju. Evo nekoliko komentara koje možete koristiti:

  • "Naučio sam svirati gitaru kako bih privukao djevojke, a zapravo mi se tek sada sviđa …"
  • "Možda sam malo previše opsjednuta svojim psom, ali volim ga više od većine ljudi koje poznajem!"
  • "Ha, izgleda da nisu sve moje šale smiješne."
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 17
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 17

Korak 5. Nemojte biti ljubomorni

Ako postoje drugi momci oko vas ili on spominje druge momke, najbolje je da ne dajete negativne komentare o njemu. Iako mislite da zbog ovoga možete izgledati bolje, zapravo se možete činiti nesigurnima i inferiornima u odnosu na druge muškarce. Ako naiđe drugi momak, pokušajte biti ljubazni s njim umjesto da budete nepristojni ili bezobrazni. Morate ga natjerati da uvidi da ste dobar čovjek.

Učinite da vidi da ste dovoljno sigurni da vas drugi muškarci ne zastrašuju

Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 18
Probijte led i koketirajte s djevojkom koju ne poznajete Korak 18

Korak 6. Pozovite ga na spoj

Ako razgovor ide dobro i želite ga ponovno vidjeti, pametno ga je pozvati van prije nego što prekinete razgovor. Možete to učiniti ležerno i ne vršiti preveliki pritisak čineći da zvuči lagano. Pokušajte pričekati da razgovor dosegne vrhunac i recite mu da morate otići kako bi ostavio najbolji dojam o vama dok vas nema prije nego što ga zamolite da vas ponovno vidi. Evo nekih stvari koje možete reći:

  • "Volio bih nastaviti naš razgovor o The Strokes -u, ali nažalost moram otići. Mogu li dobiti vaš broj kako bismo mogli nastaviti ovaj razgovor uz kavu?"
  • “Moram ići sada, ali želim vas ponovno vidjeti kako bih vam mogla dati knjigu o kojoj sam vam pričala. Mogu li dobiti vaš broj kako bismo se mogli ponovno sresti?"
  • “Bilo mi je zadovoljstvo razgovarati s vama i volio bih vas ponovno vidjeti. Mogu li dobiti vaš broj kako biste pokazali da ste najbolji kuglač u gradu?"

Preporučeni: