Kako natjerati djevojku da odgovori na vaše poruke (sa slikama)

Sadržaj:

Kako natjerati djevojku da odgovori na vaše poruke (sa slikama)
Kako natjerati djevojku da odgovori na vaše poruke (sa slikama)

Video: Kako natjerati djevojku da odgovori na vaše poruke (sa slikama)

Video: Kako natjerati djevojku da odgovori na vaše poruke (sa slikama)
Video: Uvođenje čvrste hrane kod beba 2024, Svibanj
Anonim

Sve je u slanju poruka. Tekstualne poruke najbolji su način da natjerate djevojku da vam se svidi, misli na vas cijeli dan i nazove vas iz vedra neba. Znate da ta slatka djevojka u vlaku ne radi ništa drugo nego bulji u ekran telefona? Da, on šalje poruke. Evo kako provjeriti odgovara li na vaše poruke.

Korak

1. dio od 4: Odlučite što želite postići

783169 1
783169 1

Korak 1. Odlučite što želite od njega

Ako ste zainteresirani za druženje s njim kao prijateljem, tada je manji pritisak da mu kažete prave stvari nego ako želite da ga romantično privlačite. Kad znate što želite, možete poslati kratku poruku u skladu s tom svrhom.

Napomena: Većina ovdje navedenih koraka pretpostavlja da tražite način za izgradnju romantične veze s djevojkom

Pozovite djevojku da vam pošalje SMS Korak 2
Pozovite djevojku da vam pošalje SMS Korak 2

Korak 2. Nemojte mu se previše približavati

Nakon što dobijete njegov broj mobitela, najbolje je da ga ne zovete odmah kako se ne biste činili previše željnima ili dosadnima. Nakon što pričekate onoliko vremena koliko smatrate potrebnim (najmanje 2 ili 3 dana), pošaljite slatki, zavodljivi, smiješni i tajanstveni tekst ili njihovu kombinaciju.

Kratka poruka koju muškarci obično šalju je "Bok. Ovo je Joni iz kafića, sjećaš se?" Ova je poruka lažni primjer. Samo pretpostavite da vas se sjeća i s nestrpljenjem čeka vašu poruku. Pitajući sjeća li se vas, trebali biste ga koristiti samo za zadirkivanje (npr. Jer ste ga sreli na zabavi, upravo je završio nekoliko) piće). piće)

Pozovite djevojku da vam pošalje SMS Korak 3
Pozovite djevojku da vam pošalje SMS Korak 3

Korak 3. Zadržite dojam koji ste ostavili

Pokušajte zadržati dojam koji ste ostavili kada ste dobili njegov broj mobitela. Ako ga zadirkujete dajući mu glupe nadimke poput "patuljak" ili "čudan", uključite te nadimke kako biste ga nježno podsjetili na posebne interakcije između vas dvoje.

2. dio od 4: Odlučivanje što reći

Pozovite djevojku da vam pošalje SMS 1. korak
Pozovite djevojku da vam pošalje SMS 1. korak

Korak 1. Pošaljite mu poruku i recite "zdravo"

Pogledajte hoće li odgovoriti. Najvjerojatnije će vam odgovoriti "Tko je to?" Zatim mu recite tko ste. Ako ne odgovori na vaše poruke, onda ga ne zanima. Ako odgovori, pitajte o prijateljima, obitelji, i stvari koje ga zanimaju. Tada možete vidjeti smjer odatle.

783169 5
783169 5

Korak 2. Pošaljite jednostavnu poruku

Jednostavna poruka je najbolji pristup. "Hej ti." Velike su šanse da djevojka ne zna vaš broj mobitela pa će se zapitati tko ju je nazvao; to znači da će mu vjerojatno uzvratiti.

  • Mogući odgovor #1. Ako odgovori "Bok, tko je to?" Možete se zabaviti tjerajući ga da pogodi ili ga zadirkujete što je dao broj mobitela tolikom broju muškaraca da ne zna s kim razgovara.
  • Mogući odgovor #2. Ako odgovori: "Oh, zdravo, je li ovo Joni iz kafića?" Odgovorite: "Nadam se da niste čekali da vas nazovem ovaj tjedan;)" Ova poruka je pomalo pompozna, smiješna i odmah ga zadirkuje. Dodavanjem smiješka u tekstualnu poruku u ovom trenutku možda nećete izgledati zanosno, ali može biti teško reći šali li se netko u tekstualnoj poruci, osobito ako vas ne poznaje.

    Još jedan odgovor. Još jedan odgovor koji biste mogli poslati je: "Ovo je slatka dugokosa djevojka koju sam upoznao prošle srijede?" ili nešto. Možda će biti iznenađen vašom odvažnošću, ali će se nasmijati

Pozovite djevojku da vam pošalje SMS Korak 9
Pozovite djevojku da vam pošalje SMS Korak 9

Korak 3. Smiri se dok ga ne nazoveš

Normalno je poslati tri do četiri tekstualne poruke nekoliko dana ili tjedan dana prije nego što je nazovete ili je pozovete. Do tada ste ga možda već zadirkivali, nasmijali, a u umu mu se nakupilo zanimanje pa su vam šanse da zabrljate telefonski poziv ili prvi spoj vrlo male.

3. dio od 4: Znati što učiniti ako ne odgovori

783169 7
783169 7

Korak 1. Shvatite situaciju

Ako ne odgovori na vaše SMS -ove, morate se na odgovarajući način nositi sa situacijom. Postoji mnogo razina slanja poruke, a važno je obratiti pažnju na bonton u različitim situacijama. Zapamtite da vam je ovo prvi put da mu šaljete poruke, u osnovi ste mu potpuno nepoznati. Stoga, ako ne odgovori, morate shvatiti da vam ništa ne "duguje" i izbjegavati slanje agresivnih tekstualnih poruka koje ukazuju na to da vam je dužan odgovoriti.

783169 8
783169 8

Korak 2. Dajte mu malo vremena i pošaljite mu poruku

Ako je ovo prva poruka koju ste poslali, pričekajte nekoliko dana kako biste mu dali vremena da odgovori. Ako ne odgovori nakon 2 dana, možda će se teško sjetiti tko ste i što osjeća prema vama. Pokušajte poslati poruku nakon 2 dana s određenim detaljima poput: "Bok, Tanya. Ovo je Robi - zgodni momak iz kafića. Još uvijek čekam tvoj prvi spoj:)" Ovakva poruka će mu omogućiti da shvati da je ovo vaš drugi pokušaj da ga kontaktirate, ali ipak na sladak i zabavan način.

Također ga možete pokušati nazvati ako se nije javio nakon 2 dana. Ako se ne javi, ostavite glasovnu poruku ovako: "Bok Tanya. Ovo je Robi. Poslao sam ti poruku, ali ne znam jesi li je primio. Samo sam te htio nazvati i vidjeti kako si radi." Ako vas ne nazove natrag ili ne odgovori u roku od dan ili dva, onda ga jednostavno pustite i nastavite sa svojim životom

783169 9
783169 9

Korak 3. Shvatite prestane li odgovarati na poruke usred razgovora

Upamtite da ponekad postoje važnije stvari od slanja poruka. Majka bi joj mogla biti hospitalizirana ili bi joj mogla puknuti automobilska guma. Postoje tisuće stvari koje se mogu dogoditi stalno koje ga natjeraju da prestane slati poruke, bez obzira koliko vam se sviđa osoba s kojom razgovarate.

  • Šaljite poruke koje pokazuju da vam je stalo, poput: "Je li sve u redu?" Na ovaj način zna da ste svjesni da je prestao odgovarati na poruke, ali to također pokazuje da vam je stalo do njega.
  • Ako i dalje ne odgovori, pričekajte tjedan dana i pošaljite opuštajuću poruku da ste i tihi momak sa užurbanim životom. Recite nešto poput: "Bok, Tanya. Upravo sam se vratio sa planinarenja. Samo sam htio vidjeti kako si. Vidimo se kasnije." Ako i nakon nekoliko dana ne odgovori, vrijeme je da zaboravite na njega.
783169 10
783169 10

Korak 4. Znajte što učiniti ako prestane odgovarati prije datuma

Ako je odgovor koji čekate nešto toliko važno kao ono gdje ćete je sresti, pokušajte poslati poruku poput: "Je li sve u redu?" i čeka odgovor. Pričekajte 20 minuta i pošaljite "Vidimo li se još večeras?" Ako i dalje ne odgovori, vjerojatno otkazuje sastanak s vama, pa ga trebate ostaviti. Ako bi se dogodilo nešto na što nije mogao odgovoriti, dao bi objašnjenje.

4. dio od 4: Kontroliranje razgovora

Pozovite djevojku da vam pošalje SMS Korak 4
Pozovite djevojku da vam pošalje SMS Korak 4

Korak 1. Nemojte ga ljutiti

Bitno je koliko često šaljete poruku. Upućivanje u razgovor je jednostavno, ali ono što biste trebali izbjegavati u prvim danima. Ne želite ga razbjesniti tjerajući mu telefon da zvoni ili vibrira cijeli dan zbog SMS -a od tipa kojeg je tek upoznao.

Pozovite djevojku da vam pošalje SMS 5. korak
Pozovite djevojku da vam pošalje SMS 5. korak

Korak 2. Razgovarajte kratko

Najbolje je imati kratak razgovor (četiri do šest kratkih poruka odjednom) i reći mu da ste zauzeti te će ga nazvati. Pokušajte biti jako zaposleni ili učiniti nešto zanimljivo. Ne želite graditi odnos temeljen na laži koje ćete se uvijek sjećati.

Pozovite djevojku da vam pošalje SMS Korak 6
Pozovite djevojku da vam pošalje SMS Korak 6

Korak 3. Odgovorite na poruku opuštajući se

Lako je uzbuditi se kad dobijete poruku od lijepe djevojke koja vam se sviđa, ali ona će to znati ako joj odgovorite čim poruku primite. Pretpostavit će da vam se sviđa i cijeli dan čekati njegove poruke. Zbog toga više neće biti znatiželjan. Zato si dajte malo vremena između kratkih poruka i nemojte ga ljutiti, ali pazite da ga ne natera da pogodi. Komunikacija u obliku kratke poruke zabavna je jer imate vremena organizirati svoj govor, a vrijeme je da odgovorite, pa odvojite vrijeme da razmislite.

Pozovite djevojku da vam pošalje poruku Korak 7
Pozovite djevojku da vam pošalje poruku Korak 7

Korak 4. Završite razgovor

Kad dođe vrijeme za završetak razgovora, recite "Moram ići (ili učiniti nešto zanimljivo, ako je to slučaj). Nazvat ću vas." Ako prekinete razgovor, to će značiti da niste netko tko mu uvijek želi biti blizu.

Pozovite djevojku da vam pošalje poruku Korak 8
Pozovite djevojku da vam pošalje poruku Korak 8

Korak 5. Kontrolirajte se

Kad samo odgovori i kaže "ćao", neka tako i bude (osim ako nešto ne pita). Ako je on posljednja osoba koja vam je poslala poruku, onda vi imate kontrolu ovdje i on će se pitati hoćete li mu odgovoriti.

783169 16
783169 16

Korak 6. Pripremite se

Nekoliko je stvari neprivlačnije od čovjeka koji se čini previše pun nade. Ako vam djevojka koja vam se sviđa ne uzvrati nakon što ste pokušali nekoliko puta, možda je vrijeme da prestanete pokušavati i nastavite dalje. Pronađite drugu djevojku i pokušajte joj se približiti.

Savjeti

  • Budi strpljiv. Ako je rekao da će putovati, mislio je to ozbiljno. Ako vam kaže da to znači da mu je dovoljno stalo do toga, nemojte ga gnjaviti.
  • Nemojte se pretvarati da ste zauzeti. Ako odgovori, nikada nemojte reći da morate otići, zbogom, niti ga pokušajte natjerati da tako misli; nikad se ne pretvaraj. Ako odgovori, super. Ako ne odgovori nakon nekoliko dana, a vi ste čekali predugo (osjetit ćete to za nekoliko dana), pošaljite mu poruku ponovo. Obično je najbolje poslati poruku ponovno nakon nekoliko dana.
  • Šaljite poruke kratke i slatke, ali ne prekratke. Reci mu nešto zanimljivo. Onda neka bude. Ako ne odgovori još nekoliko dana, otiđite. Što god učinili u ovom trenutku, nada u uspjeh bit će vrlo mala.
  • Tajna: budi mu prijatelj. Upoznajte ga osobno kao kad ga je prvi put sreo kako bi se mogao zaljubiti u vas, njegovu novu djevojku, a ne u vaš odraz na njegovu telefonu.

Preporučeni: