Kako ljubiti vaš par kako se ljubi: 7 koraka (sa slikama)

Sadržaj:

Kako ljubiti vaš par kako se ljubi: 7 koraka (sa slikama)
Kako ljubiti vaš par kako se ljubi: 7 koraka (sa slikama)

Video: Kako ljubiti vaš par kako se ljubi: 7 koraka (sa slikama)

Video: Kako ljubiti vaš par kako se ljubi: 7 koraka (sa slikama)
Video: Как возникают отношения между пожилой женщиной и молодым мужчиной и могут ли они продолжаться? 2024, Travanj
Anonim

To doživljavaju mnoge žene. Zaljubili smo se u tipa koji se ne voli ljubiti. Ništa ne može pokvariti raspoloženje, ili još gore, učiniti da se osjećamo neželjeno od partnera koji ne voli ljubljenje. Kao i tekst pjesme "Ako želiš znati voli li te, odgovor je u njegovom poljupcu". Srećom, postoje neki sigurni načini da vaš partner uživa u vašem ljubljenju.

Korak

Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 1
Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 1

Korak 1. Jasno dajte do znanja da ga volite ljubiti

Voljeli biste da vas je češće ljubio i to je najbolje prenijeti. Recite da je ljubljenje jako važno za vas kao i za vezu. To će ga svakako potaknuti da vas češće ljubi. NIKAKVA veza se ne temelji samo na fizičkom kontaktu, ljubav mora moći preživjeti bez tog oblika bliskosti. Možete reći da vam je ljubljenje važno, ali ako povežete vezu, rezultati će biti još bolji.

Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 2
Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 2

Korak 2. Kad vas pokuša poljubiti, obratite pozornost na to kako

Je li poljubac bio lagan i samo je dodirivao usne? Snažan, dominantan poljubac? Ili, strastveni poljupci, dugi, otvorenih usta? Bez obzira na to kako se ljubite, to možda nije poljubac koji volite. Čak i ako je to slučaj, nikada ne kritizirajte. Razlog zašto ne voli ljubljenje vjerojatno je činjenica da se ne zna dobro poljubiti. Ovo je vaša prilika da mu vratite samopouzdanje. Odlučite kakvu vrstu poljupca ima i držite se toga. Ako se nježno ljubi, a vi volite duboke, strastvene poljupce, isprva ga nježno poljubite, ali polako otvorite usta i upoznajte ga sa strastvenim poljupcem. Ako je poljubac slab, a vi više volite snažan, zahtjevan poljubac, pričekajte dok to ne očekuje, povucite je unutra i poljubite je snažno u usne. Pokažite da je spontano ljubljenje zabavno, a nakon toga će se, ovisno o situaciji, stil poljupca promijeniti.

Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 3
Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 3

Korak 3. Pohvalite ga

Ismijavanje i komplimentiranje poljupca (ako se ne ljubi sjajno) jedini je način da ga učinite dovoljno samouvjerenim da vas poljubi. I konačno, vježbom i vašim primjerom postat će fantastičan ljubitelj i uživat će u tome

Ako je nervozan, pohvalite poljubac (na primjer, "nemojte biti nervozni, vaš je poljubac bio odličan"), prestat će biti nervozan i početi će vas češće ljubiti

Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 4
Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 4

Korak 4. Prihvatite ideju da se možda ne ljubi dobro ili da mu se možda ne sviđa način na koji ga ljubite

Pitajući kakav poljubac voli, obično će potaknuti uvažavanje i stvoriti trenutnu sesiju ljubljenja. Upamtite, možda se želi poljubiti, ali je nervozan.

Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 5
Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 5

Korak 5. Prvo se pomaknite

Muškarci ponekad postanu nervozni i počnu se tresti ako pričekate da on prvi priđe. Stoga možete učiniti prvi korak kako biste pokazali da vam je ugodno poljubiti ga i da će njegova nervoza nestati nakon prvog poljupca. Možda ćeš i ti dobiti poljubac od njega.

Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 6
Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 6

Korak 6. Nemojte se odmah strastveno poljubiti

Počnite polako i nježno.

Ako vam se čini iznenađenim, pričekajte. Najvjerojatnije će vam uzvratiti poljubac. Kad te poljubi, nemoj samo sjediti kao drvena lutka, uzvrati mu poljubac

Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 7
Učinite da vaš dečko voli poljubiti Korak 7

Korak 7. Prilikom ljubljenja obavezno zatvorite oči jer mu otvaranje očiju može učiniti neugodno i/ili stvoriti neugodnu atmosferu

Savjeti

  • Dodirnite ga po ruci i ramenu i nagnite glavu da pokažete da ga želite poljubiti.
  • Odaberite privatno mjesto kako oboje ne biste bili nervozni.
  • Ako ste nervozni, možete ga zagrliti, a zatim otići, prinijeti mu obraz i poljubiti ga. Zatim se nasmijte ili nasmiješite.
  • Posvetite jednu noć samo ljubljenju, eksperimentiranju s različitim vrstama poljubaca i pokazujući mu da je ljubljenje zabavno.
  • Obradite svoje usne tako da budu mekane i podatne. Čistite se četkicom za zube kad se mrtve stanice kože počnu nakupljati. Koristite balzam za usne koji sadrži ljekovite elemente, a ne samo onaj od voska.
  • Poljubite ga kad se sretnete i rastanete, i naviknite se na poljubac, čak i ako je to samo brzo kljucanje usana.
  • Pobrinite se da vaš dah bude svjež.
  • Isprobajte oči u oči prije ljubljenja. Pogled očima će dodati romantični osjećaj.
  • Pobrinite se da vaše tijelo dobro miriše. Nije dobro zagrliti nekoga tko smrdi.
  • Ako vaš partner ne želi, nemojte to prisiljavati. Prisilni poljupci uopće nisu zabavni.

Upozorenje

  • Nikada se nemojte žaliti drugima da se vaš partner rijetko ljubi. Riječi bi se proširile i uvrijedio bi se kad bi to čuli.
  • Ako se ne želi poljubiti, već želi seks, možda ga samo zanima seks. Prema mnogim ljudima, ljubljenje je intimnije od bilo kakvog fizičkog kontakta, uključujući seks. Ako zaboravi na ovaj najintimniji čin, ali želi seks, vjerojatno ne želi biti u emocionalnoj i nježnoj vezi s vama.
  • Nikada nemojte reći da je način na koji se ljubi pogrešan. Ne postoji pravi način za poljubac. Ovisi o ukusu, možda vam se sviđa jedan način, ali drugim ljudima se može svidjeti drugačiji način.
  • Ako vi ili vaš partner nosite aparatić za zube, nemojte se previše ljubiti niti premještati jezik jer ćete tako povrijediti unutrašnjost usana ili jezika.

Preporučeni: