Kako vratiti svoju bivšu djevojku (ženu) nakon rastave

Sadržaj:

Kako vratiti svoju bivšu djevojku (ženu) nakon rastave
Kako vratiti svoju bivšu djevojku (ženu) nakon rastave

Video: Kako vratiti svoju bivšu djevojku (ženu) nakon rastave

Video: Kako vratiti svoju bivšu djevojku (ženu) nakon rastave
Video: KAKO VRATITI OBRISANE PORUKE, SLIKE ILI KONTAKTE SA ANDROID TELEFONA BEZ ROOTA | dr.fone 2024, Svibanj
Anonim

Prekidi su često bolni - ponekad čak i mračni. Ako ste se rastali, ali se želite vratiti zajedno sa svojim bivšim, postoje neki važni koraci koje trebate poduzeti i na koje treba obratiti pažnju. Nažalost, nije sve lako živjeti iako je to još uvijek moguće. Pročitajte članak u nastavku kako biste saznali više.

Korak

1. dio od 3: Odvajanje vremena za razmišljanje

Osvojite svoju djevojku nakon prekida 1
Osvojite svoju djevojku nakon prekida 1

Korak 1. Obratite pažnju na svoje razloge

Odvajanje je teška stvar. Prirodno je da vam nakon prekida nedostaje njegova prisutnost i sigurnost koju odnos donosi. Štoviše, sam život nakon prekida često vas prisili da ostanete sami s bolnim osjećajima koje želite izbjeći. Kao rezultat toga, postoji želja da se sve vrati na staro, što je naravno mučno i uznemirujuće za um.

  • Prije nego što se obratite svom bivšem, svjesno i iskreno razmislite zašto je vaša veza završila. Također razmislite je li vaša želja da se vratite doista iskrena ili samo reakcionarna.
  • Ako se vaš razlog za povratak temelji samo na reakcionarnim emocijama, nemojte nastaviti. Bolje je usredotočiti se na brigu o sebi i nositi se s nelagodom nakon prekida kao odrasla osoba.
  • Ako je vaš razlog ponovnog okupljanja ostaviti dobar dojam na prijatelje ili obitelj, dokazujući sebi ili nekome drugome da možete vratiti svog dečka ako to zaista želite, ili da dobijete priliku povrijediti ga, odmah prestanite. Ti se izgovori ne smiju koristiti za izgradnju odnosa s drugim ljudima, osobito s bivšim djevojkama. Samo ćete povrijediti i nanijeti emocionalnu traumu za sebe i svog ljubavnika. Stoga blokirajte svoju volju i odlučite se zrelo pomiriti sa svojim osjećajima.
Osvojite svoju djevojku nakon prekida 2. Korak
Osvojite svoju djevojku nakon prekida 2. Korak

Korak 2. Dobro razmislite što je uzrokovalo prekid veze

Ovaj je korak važan iz dva glavna razloga: jedan, jer morate dobro razmisliti zašto se želite vratiti s njim, i dva, jer je vaša veza s razlogom završila, a ako se želite ponovno vratiti, morate biti spremni nositi se s tim razlozima …

  • Pokazavši mu da ste se odrazili na svoju vezu i da ste spremni učiti iz grešaka iz prošlosti, pokazat ćete da ste ozbiljni i da se želite promijeniti. Ako svom bivšem pristupite s promišljenim pristupom rješavanju problema i željom za promjenom, on ili ona mogu preispitati vaš odnos. Mogli biste reći nešto poput: "Razmišljao sam o razlogu našeg prekida, mislim da je to dio zato što ne razumijem kad si ljut jer kasnim, stvarno si ljut jer osjećaš kao da mi nisi prioritet, a ja ću to promijeniti. to je važno."
  • Priznavanje svojih grešaka može vam pomoći pokazati da vam je stalo do toga da vaš odnos odgovara i da se ne pokušavate samo ponovno vratiti iz površnih razloga.
Vratite svoju djevojku nakon prekida 3
Vratite svoju djevojku nakon prekida 3

Korak 3. Držite se na distanci

Što više jurite za njim, osobito odmah nakon prekida kad mu zatreba udaljenost od vas, veća je vjerojatnost da ćete se ponovno okupiti.

  • Slanje poruka, pozivanje, slanje e-pošte ili bilo što drugo što radite kako biste ponovno ušli u njegov život nakon prekida nije samo uznemirujuće, već može dovesti do očaja. Ništa nije vjerojatnije od uvjeravanja da je prekid prava odluka od toga da mu budete razmaženi i nezreli nastavljajući mu prilaziti.
  • Pokušajte pričekati da vam dođe. Dopustiti mu da vam prvi dođe može vam biti od koristi jer se možete vratiti i dati si prostora da ponovno otvorite razgovor o svojoj vezi. Pokušate li ga natjerati da razgovara prije nego što bude spreman, vjerojatno će se povući, možda zauvijek.
Vratite svoju djevojku nakon prekida 4
Vratite svoju djevojku nakon prekida 4

Korak 4. Na trenutak se usredotočite na sebe

Ne opsjedajte se svojim odnosom i ne usmjeravajte svoju pozornost na pokušaj da se s njim ponovno spojite. Odvojite vrijeme za sebe. Ponovo se povežite sa svojim omiljenim hobijem, prošećite s prijateljima i naviknite se na ono što ste bili prije nego što ste imali odnose s drugim ljudima.

  • Možda ćete otkriti da se zapravo osjećate manje izgubljeno i da je vaša stvarna želja da se ponovno okupite emocionalna, a ne racionalna.
  • Ne bojte se biti sami. Jedan od najgorih razloga za povratak u vezu je taj što se bojite osjećati sami. To može biti pogubno za vas i vaš odnos.

2. dio od 3: Približavanje vašoj bivšoj djevojci

Vratite svoju djevojku nakon raskida Korak 5
Vratite svoju djevojku nakon raskida Korak 5

Korak 1. Učinite pravu stvar

Prije nego što poduzmete bilo kakve korake da se obratite svom bivšem, pobrinite se da nije ni s kim u vezi i da ste iskreno zainteresirani za to da ga osvojite.

  • Ako je u vezi s nekim drugim, nemojte pokušavati narušiti odnos. Čekaj dok ne bude s nikim.
  • Ako vam je doista stalo do njega i njegove sreće, ostavite po strani svaku ljubomoru, smetnju ili gorčinu prije nego što mu se opet obratite.
Vratite svoju djevojku nakon prekida 6
Vratite svoju djevojku nakon prekida 6

Korak 2. Mreža

Ako ste dobronamjerni i dovoljno bliski s njegovim prijateljima, možda ćete ih moći zamoliti za pomoć.

  • No, krećite se oprezno - jer se to može obrnuti ako njegovi prijatelji odluče ići protiv vas umjesto da vas podrže.
  • Ako možete dobiti pomoć od njegovih prijatelja, oni mogu biti vrijedni partneri u pomoći vama.
Vratite svoju djevojku nakon prekida 7
Vratite svoju djevojku nakon prekida 7

Korak 3. Počnite polako

Kad ste se držali dovoljno udaljeni od njega i spremni ste mu se opet približiti, učinite to opušteno.

  • Nemojte emocionalno počinjati govoreći nešto poput: "Želim da se ponovno okupimo" ili "Moramo razgovarati".
  • Objasnite da samo želite biti prijatelji kako biste međusobno ispitali živote, a ne zbog bijednog pokušaja pomirenja ili odavanja prošlih pritužbi.
  • Dogovorite sastanak u neutralnom okruženju, pod niskim tlakom. Predložite zajednički ručak ili kavu. Izbjegavajte odabrati mjesto koje je za vas oboje emocionalno, poput kafića koji oboje posjećujete ili restorana u koji ste otišli na prvi spoj. To se može činiti kao pametan potez, ali samo će zaraziti vaš sastanak i staviti ga u obranu od početka.
Osvojite svoju djevojku nakon prekida 8. korak
Osvojite svoju djevojku nakon prekida 8. korak

Korak 4. Neka stvari budu opuštene

Ako je vaš prvi sastanak prošao dobro i oboje ste se složili da se ponovno sastanete, dogovorite stvari kako biste ostali opušteni. Objasnite da ste zainteresirani za ponovno povezivanje kao prijatelji i da ne očekujete da ćete se ponovno vratiti kao ljubavnici.

  • Ako nakon što ste proveli neko slobodno vrijeme zajedno, smatrate da još uvijek postoji snažna veza između vas dvoje, možete pokrenuti temu odnosa i razmišljate li o mogućnosti da se ponovno spojite. Mogli biste reći nešto poput: „Razmišljao sam o našem prekidu i mislim da razumijem probleme koji su ga uzrokovali. Biste li htjeli razgovarati o tome?”
  • Ako negativno reagira na ovaj prijedlog, odustanite. Što ga više gurate kad ne prihvati, vaši će se planovi više raspadati. Dajte mu vremena i potaknite temu kad se učini prijemčivijim. Ako i dalje ne želi, počnite se pomiriti sa samim sobom da se to vjerojatno neće dogoditi.

3. dio 3: Ponovno uspostavljanje veze

Osvojite svoju djevojku nakon prekida 9. korak
Osvojite svoju djevojku nakon prekida 9. korak

Korak 1. Preuzmite odgovornost

Ako želite ponovno uspostaviti odnos, najprije morate preuzeti odgovornost za svoje greške iz prošlosti.

  • Sjednite s njim i pristanite na zreo razgovor o prošlim zamjerkama.
  • Preuzmite odgovornost za svoje greške i činite ih otvoreno. Nemojte pokušavati umanjiti ili zanemariti svoje pogreške, s druge strane, pokažite da ste svjesni svojih grešaka i da ćete ih ubuduće izbjegavati. Na primjer, mogli biste reći nešto poput: „Znam da nisam baš dobar slušatelj i to je bila moja greška. Previše sam zauzet brigom oko posla (ili škole ili bilo čega drugog) i ne poklanjam vam potrebnu pažnju. Žao mi je i želim to popraviti."
Osvojite svoju djevojku nakon prekida 10
Osvojite svoju djevojku nakon prekida 10

Korak 2. Usredotočite se na kretanje naprijed

To vrijedi bez obzira na to hoćete li se ponovno vratiti s bivšim dečkom ili ne.

  • Ako se uspijete ponovno okupiti, nemojte se zadržavati na prošlim greškama niti trošiti vrijeme na međusobno okrivljavanje. Umjesto toga, usredotočite se na razgovor o stvarima koje oboje trebate iz svoje veze i razgovarajte o tome kako si međusobno pomoći. Usredotočite se na svoju želju za naprijed umjesto na razmišljanje o tome što ste trebali, a što niste trebali učiniti u prošlosti. Na primjer, mogli biste objasniti: „Smatram da ste iznervirani dok sam sa svojim prijateljima, i mislim da je to zato što vam nisam unaprijed rekao svoje planove. Je li to istina?" Zatim dajte prijedloge za rješavanje problema, kao što je pristanak da obavijestite najmanje 5 sati prije svoje aktivnosti itd.
  • Ako ne uspijete, nemojte biti opsjednuti svojim neuspjehom ili kriviti sebe. Učite iz stvari koje se događaju, a što se ne događa u vašoj vezi i pokušajte nastaviti dalje.
Osvojite svoju djevojku nakon prekida 11
Osvojite svoju djevojku nakon prekida 11

Korak 3. Uspostavite pravila igre

Ako se vas dvoje odlučite okupiti se, napravite pravila igre koja će vam pomoći da nastavite dalje.

  • Budite konkretni o tome što vam oboje treba i želi od ove veze. Pitajte: "Što niste do sada osjetili?" i "Što možemo učiniti da vam pomognemo da to izvučete iz ove veze?" S druge strane, recite i ono što vam je potrebno - a da vas ne optužuju - i pronađite načine na koje to možete izvući iz ove veze.
  • Postavite razumna očekivanja na temelju svoje odgovornosti da zadovoljite te potrebe i želje.
  • Pričaj više. Povremeno ga pitajte o odnosu i vašem stupnju zadovoljstva svakim od njih. Pokretanje ovog pitanja vrlo je važno za nastavak odnosa.

Prijedlog

  • Znajte da je ponekad ostaviti bivšeg u prošlosti najbolja opcija. Bez obzira na to koliko je prekid bio bolan, ponovno povezivanje ponekad može dovesti do goreg. Dobro razmislite želite li se zaista ponovno vratiti s njim, a ako ne uspijete, shvatite da ste se zapravo spasili od tuge koja vas je možda obuzela.
  • Ako je vaš bivši dečko bio uvredljiv-fizički, emocionalno ili psihički-nemojte mu pokušavati uzvratiti.

Preporučeni: