Kako zaljubiti kopnenog krokodila: 15 koraka (sa slikama)

Sadržaj:

Kako zaljubiti kopnenog krokodila: 15 koraka (sa slikama)
Kako zaljubiti kopnenog krokodila: 15 koraka (sa slikama)

Video: Kako zaljubiti kopnenog krokodila: 15 koraka (sa slikama)

Video: Kako zaljubiti kopnenog krokodila: 15 koraka (sa slikama)
Video: SON SÖZÜ SÖYLEME SANATI - KİŞİSEL GELİŞİM 2024, Svibanj
Anonim

Postoje neki muškarci koji imaju reputaciju kopnenih krokodila, naime muškarci koji nikada nisu ozbiljni i samo se žele igrati sa ženama. Čak i ako je ponašanje neke osobe nepovratno, možete mu dati razlog da bude u ozbiljnoj vezi. Najbolje što možete učiniti da se kopneni krokodil zaljubi je da poštujete sebe i odbijete sudjelovati u igri. Učinite da vas cijeni postavljanjem standarda za sebe. Iskoristite moć pozitivnosti kako biste vidjeli da ste vrijedni.

Korak

1. dio 3: Privlačenje njegove pažnje

Zaljubite se u igrača 1. korak
Zaljubite se u igrača 1. korak

Korak 1. Čuvajte se

Ako ste zaljubljeni u kopnenog krokodila, velike su šanse da je već razgovarao s vama i učinio da se osjećate posebno. To rade kopneni krokodili, a šanse su da niste jedina žena s kojom se tako ponaša.

Kopneni krokodil pokušat će vas zadiviti svojim vanjskim izgledom, egom i novcem. Zato ga pokušajte upoznati na osobnijoj razini

Zaljubite se u igrača Korak 2
Zaljubite se u igrača Korak 2

Korak 2. Pošaljite piće

Pokušajte poslati piće na njegov stol, bilo u kafiću ili u baru. Pobrinite se da zna da ste poslali piće. Cilj je natjerati ga da vam priđe.

  • Kad vam priđe da vam zahvali, iskoristite priliku za razgovor.
  • Ne dopustite mu da govori o seksu. Pokušajte razgovarati o njegovim prijateljima ili o tome u kojim aktivnostima voli. Obratite pažnju na to što govori i primijetite počinje li voditi razgovor u pogrešnom smjeru.
Zaljubite se u igrača Korak 3
Zaljubite se u igrača Korak 3

Korak 3. Govorite jasno

Umjesto da tražite, budite otvoreni. Reci mi što oboje morate učiniti. Ne pitajte ga želi li vam se pridružiti, recite mu što da učinite zajedno.

Ako znate da je određene noći slobodan, predložite da izađete sami. Pokušajte reći: "Trebali bismo jesti zajedno ili možda popiti piće." Govorite ležerno i ne vršite nikakav pritisak na to

Zaljubite se u igrača Korak 4
Zaljubite se u igrača Korak 4

Korak 4. Namamite ga pomoću dodatne karte

Kupite dvije karte za koncert ili film i navedite te dodatne karte dok razgovarate s njim. Reci: “Trebao sam ove subote otići u bend sa svojim prijateljem, ali on ne može. Zainteresiran?"

Budite oprezni pri ribolovu mljevenih krokodila na mjestima s puno ljudi, osobito u barovima. To što vam je blizak ne znači da neće razgovarati s drugim ženama

Zaljubite se u igrača Korak 5
Zaljubite se u igrača Korak 5

Korak 5. Neka vas pozove da izađete

Ako vam se ne sviđa biti pozvan, učinite mu gestu da mu date do znanja da želite provesti više vremena s njim. Imenujte film koji želite vidjeti ili klub koji želite posjetiti.

Ne budi previše očit. Neka misli da je ovaj datum njegova ideja

2. dio od 3: Natjerajte ga da vas juri

Zaljubite se u igrača Korak 6
Zaljubite se u igrača Korak 6

Korak 1. Nemojte mu postavljati prioritet

Kad kopneni krokodil pravi planove, nemojte zanemariti sve što ćete učiniti samo radi njega. Ako već imate vlastite planove, nemojte otkazivati.

Dajte mu do znanja da imate još jedan život i da ćete uživati u druženju s prijateljima. Ako otkažete sastanak s prijateljicom kako biste je vidjeli, osjećat će da ste u njezinim rukama i brzo će izgubiti interes

Zaljubite se u igrača Korak 7
Zaljubite se u igrača Korak 7

Korak 2. Neka ga pričeka

Prije ili kasnije, kopneni će vas krokodili htjeti odvesti u spavaću sobu. Za njega interakcija sa ženama znači samo jedno. Nemojte se slagati s tim ako želite da to bude ozbiljno. Natjerajte ga da pokuša.

  • Na primjer, ako tijekom poljupca kaže da želi ići dalje, nemojte to dopustiti. Reci: “Ne želim spavati s tobom večeras, ali bilo je zabavno. Nazovi me jednom. " Zatim se nasmiješi ili namigni, pa kreni. Samo ga natjeraj da te poželi.
  • Nemojte spavati s njim osim ako niste potpuno sigurni da ste spremni na taj korak. Zapamtite da čak i ako ste ga zadržali na čekanju, on će vas i dalje gledati kao puko osvajanje. Kopneni krokodil neće prestati biti krokodil ako nije spreman.
Zaljubite se u igrača Korak 8
Zaljubite se u igrača Korak 8

Korak 3. Postavite standard

Ako želite da kopneni krokodili misle da imate vrijednost, morate vjerovati da imate vrijednost. Poštujte sebe i pokažite svoju vrijednost pred njim.

Ne služite ga dok priča kad zove usred noći. Ako ponovo nazove usred noći, recite mu da bi bio dobrodošao nazvati tijekom dana. Kad zove tijekom dana, držite svoju riječ

Zaljubite se u igrača Korak 9
Zaljubite se u igrača Korak 9

Korak 4. Odmaknite se malo

Ako s njim provedete nekoliko noći bez odmora, odmaknite se malo. Možda ne želite. Možda se osjećate kao da će sve proći glatko ako se uvijek sastajete svaku večer. Međutim, ta je mogućnost vrlo mala. Morate ga natjerati da mu nedostajete kad niste s njim.

  • Nemojte biti toliko usredotočeni na uživanje u vremenu s njim da ne obraćate pažnju na druge aspekte svog života.
  • Ne morate ga ignorirati, ali trebate mu dati razlog da se veseli vašoj prisutnosti.
Zaljubite se u igrača Korak 10
Zaljubite se u igrača Korak 10

Korak 5. Neka radi svoje

Ovo može zvučati opasno s obzirom na njegovu reputaciju, ali to treba učiniti. Možda ćete osjetiti potrebu provjeriti gdje se nalazi ili što radi kako biste bili sigurni da vam se ne petlja iza leđa. Međutim, ignorirajte poriv.

Ako je počnete često zvati ili pokušavate ispuniti svaku minutu njezinog vremena, samo ćete je odgurnuti. Počet će misliti da ste "ljepljivi" ili "posesivni". Ako želite da dođe za vama, dajte mu prostora za to

3. dio 3: Ozbiljno ga se angažirajte

Zaljubite se u igrača 11. korak
Zaljubite se u igrača 11. korak

Korak 1. Nemojte ga pritiskati

Neki muškarci, osobito oni s oznakom kopnenih krokodila, ne žele osjećati pritisak da se obvežu. Ne pokušavajte ga uvjeriti da prijeđe na sljedeću razinu.

Pritisak na muškarca da se obveže dovest će vas u ranjiv položaj i dati mu puno snage u vezi. Ako želite da se ozbiljno posveti, mora postojati ravnoteža snaga

Zaljubite se u igrača 12. korak
Zaljubite se u igrača 12. korak

Korak 2. Zatražite da se upoznate s njegovim prijateljima

Ako nikada niste upoznali njegove prijatelje, trebali biste potražiti mogućnosti za to. Planirajte zabavu i zamolite ga da pozove prijatelje. Ako dođu njegovi prijatelji, cijenite to. Ako ne dođu, ovaj kopneni krokodil vjerojatno ne misli da želi biti u dugotrajnoj vezi s vama.

  • Pokušajte upoznati njegove prijatelje. Otvorite um i pokažite interes.
  • Ako se pokaže da vam se ne sviđaju njegovi prijatelji, ali on inzistira na tome da svo vrijeme provodi s njima, signalizirajte da i vi trebate njegovu pažnju. Nemojte ga prisiljavati na odabir, ali budite jasni o svojim potrebama.
Zaljubite se u igrača Korak 13
Zaljubite se u igrača Korak 13

Korak 3. Podsjetite ga da ste vrijedni

Ako želi ozbiljnu vezu s njim, mora imati svoju volju za to. Zaista bi trebao uživati u svom vremenu s tobom i htjeti biti s tobom. Osim toga, trebali biste učiniti i sve da se on tako osjeća.

To ne znači da morate potrošiti sve svoje vrijeme i energiju pokušavajući joj ugoditi. Međutim, trebali biste se potruditi da shvati da ste posebni

Zaljubite se u igrača Korak 14
Zaljubite se u igrača Korak 14

Korak 4. Ne govorite o vezi

Razgovor o statusu veze ponekad će je zapravo oštetiti. Umjesto da brinete hoće li se posvetiti vama, usredotočite se na uživanje u vašem društvu.

Nastavite raditi sve što ste radili kad ste počeli izlaziti. Nemojte pretpostavljati da je vaš posao dovršen nakon što izlazite. Pokušajte usrećiti jedno drugo. Što više pozitivnih iskustava stvorite, veća je vjerojatnost da će vam se posvetiti

Zaljubite se u igrača Korak 15
Zaljubite se u igrača Korak 15

Korak 5. Uživajte

Umjesto da se usredotočite na načine da ga natjerate na predanost, bolje se usredotočite na stvaranje pozitivnog novog iskustva. Radite puno stvari zajedno. Idi gledaj nešto, igraj se i radi glupe stvari. Nemojte biti previše ozbiljni. Pokažite ljepotu u sretnoj vezi, tada će možda htjeti biti s vama zauvijek.

Ne planirajte ništa unaprijed. Pokušajte spontano raditi aktivnosti. Ako se dogodi zabavan događaj i oboje to želite učiniti, krenite. Oboje ćete uživati, a on će vidjeti da još uvijek može živjeti uzbudljivim životom, a da nije kopneni krokodil

Preporučeni: