Kako reći bivšem da ga još uvijek voliš

Sadržaj:

Kako reći bivšem da ga još uvijek voliš
Kako reći bivšem da ga još uvijek voliš

Video: Kako reći bivšem da ga još uvijek voliš

Video: Kako reći bivšem da ga još uvijek voliš
Video: ПРИВОЗ. ОДЕССА МАМА. Рецепт САЛО. ОБЗОР НОЖЕЙ 2024, Svibanj
Anonim

Možda uvijek imate osjećaje prema bivšem. Kraj veze ne znači nužno da mrzite svog partnera. Općenito, osjećaji ljubavi s vremenom će početi nestajati, upoznat ćete nove ljude i nastaviti sa svojim životom. Međutim, u nekim slučajevima možda nećete moći otpustiti zaljubljenost u svog bivšeg. Ako ne možete pustiti bivšeg, naučite kako mu reći kako se osjećate prema njemu.

Korak

1. dio od 3: Kontaktiranje vašeg bivšeg

Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 1
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 1

Korak 1. Pričekajte trenutak

Ako ste nedavno prekinuli, nije pametno odmah obnoviti odnos s bivšim ili mu dati do znanja da još uvijek imate osjećaje prema njemu. Svakako vam je potrebno vrijeme da prihvatite kraj veze. Ako je to odlučeno jučer, naravno da još uvijek osjećate osjećaje prema bivšem ljubavniku. Međutim, sada nije pravi trenutak da mu kažete kako se osjećate. Pričekajte trenutak, shvatite i pokušajte prihvatiti stvarnost, a zatim se pokušajte ponovno povezati s njim ako i dalje osjećate iste osjećaje prema njemu. Prilika je uvijek tu.

  • Nema fiksnog vremena za čekanje dok se ponovno ne povežete ili ponovno povežete sa svojim bivšim, ali barem vam je potrebno vrijeme da prihvatite prekid svoje veze. Morate shvatiti da je veza završila. Pričekajte barem nekoliko tjedana ili nekoliko mjeseci ako veza traje dulje.
  • Dok čekate, pokušajte pronaći drugu figuru. Pokušajte s različitim odnosima kako biste saznali više o sebi. Ako to ne uspije, barem znate kako je to.
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 2
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 2

Korak 2. Prisjetite se problema koje ste imali u prethodnoj vezi

Ako nakon čekanja i dalje shvaćate da i dalje osjećate osjećaje prema njemu, morate napraviti malo introspekcije. Zašto je ova veza prekinuta? Koji problemi postoje u vezi? Ako previše razmišljate o svojoj čežnji za bivšim, zaboravit ćete na probleme koje ste imali u prethodnoj vezi. Stoga je pravo vrijeme da se usredotočite na ova pitanja.

  • Događaju li se iste greške uvijek iznova? Jeste li za ove probleme krivi ili vaš bivši? Jeste li se ikada pokušali promijeniti kako biste prihvatili greške koje je napravio ili ispravite greške koje ste učinili? Ako se isti problemi ponove, vjerojatno nije dobra ideja vratiti se u vezu s njim.
  • Ako ste u prethodnoj vezi imali velikih problema s kojima ste se morali nositi, poput nevjere ili drugih ozbiljnih problema, bit će jako teško vratiti se u odnos u kojem ste bili. Biste li mu oprostili velike greške koje je napravio? Hoće li vam oprostiti? Kako povratiti njegovo povjerenje?
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 3
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 3

Korak 3. Napravite male izmjene kako biste pokazali da ste se promijenili

Morate mu ostaviti dojam da ste sretni, zdravi, seksi i privlačni, pa se osjeća kao da bi se trebao vratiti u vezu s vama. Da biste to učinili, pokušajte popraviti sitnice na sebi koje želite promijeniti od sada pa ćete joj osvojiti srce.

  • Ako osjećate da ste previše ljubomorni ili ako previše izlazite na zabavu, pokušajte to kontrolirati. Ako je potrebno, pohađajte savjetovanja kako biste pokazali da mislite ozbiljno promijeniti sebe.
  • Izgovori ili komentari poput "Osjećam se tužno" ili "Tako mi nedostaješ" nisu dobri razlozi za povratak u vezu s nekim. Ti osjećaji tuge ili čežnje nisu razlog zašto se morate ponovno povezati s njima. Morate mu pokazati najbolje razloge zašto odnos morate obnoviti.
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 4
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 4

Korak 4. Razmislite o tome što želite

Pokušajte razmisliti o kriterijima ili opisu idealnog partnera za vas. Odgovaraju li ti kriteriji ili postoje u vašem bivšem ljubavniku? Ponekad nas misli o prošlosti toliko sputavaju da nam je teško znati što doista želimo. Pazite da ne zapnete i vratite se u prošlost, a zatim nabavite nešto što, zapravo, nismo trebali imati.

Želiš li se zaista vratiti s njim u vezu? Ako i dalje osjećate osjećaje prema njemu, ali osjećate da vam odnos još uvijek ne ide dobro, ispričati mu o svojim osjećajima može stvari dodatno zakomplicirati. U ovom slučaju, dobra je ideja zadržati te osjećaje za sebe

Recite svom bivšem da još osjećate prema njemu 5. korak
Recite svom bivšem da još osjećate prema njemu 5. korak

Korak 5. Saznajte što traži ili traži

Ako je vaš bivši slobodan, možete mu se ponovno obratiti i dati mu do znanja da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu i da biste se možda htjeli vratiti u vezu s njim, sve dok to želite. Ako izlazi s nekim drugim, morate pričekati. Svakako nije pošteno ako se morate miješati ili biti treća osoba u njegovoj novoj vezi s nekim drugim. Dok čekate, pokušajte pronaći ili izlaziti s nekim drugim i pričekajte da ponovno bude sam. Nakon toga, ako je potrebno, možete ponovno razgovarati s njim.

Ponekad ćete možda osjetiti potrebu reći mu da ga još uvijek volite, iako je već s nekim drugim. Ako je tako, razmislite o tome kako bi se osjećali kada bi netko rekao isto vašem dečku dok je već bio u vezi s vama. Ovo vam je upozorenje

Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 6
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 6

Korak 6. Nazovite svog bivšeg ljubavnika

Ako želite razgovarati s njim, pošaljite mu poruku ili e -poruku kako biste mu dali do znanja da vam je još nešto na umu i želite li s njim razgovarati osobno. Samo mu morate poslati poruku poput: „Hej! U posljednje vrijeme puno razmišljam o tebi. Hoćemo li se uskoro naći na razgovoru?”

  • U nekim slučajevima može biti vrlo korisno zapisati svoje osjećaje u pismo. Ako osjećate potrebu da to zapišete, zapišite svoje osjećaje u pismo, ali dobro razmislite prije nego što ga pošaljete. Možda bi bilo bolje da mu kažete kako se osjećate, pa se možete sjetiti kakav je bio dok je bio u vašoj blizini.
  • Ne pokušavajte obnoviti svoju vezu putem mrežnih razgovora. Mislim da nije prikladno o ovome govoriti na Facebooku. Razgovarajte osobno ili (barem) telefonom.

2. dio od 3: Razgovor s bivšom djevojkom

Recite svom bivšem da još osjećate prema njemu 7. korak
Recite svom bivšem da još osjećate prema njemu 7. korak

Korak 1. Upoznajte svog bivšeg ljubavnika negdje

Kada planirate sastanak, važno je da sastanak održite s njim na javnom mjestu. Ako ste živjeli zajedno, ne pokušavajte ga zamoliti da se nađe na mjestu s kojim ste živjeli jer to mjesto nosi puno starih uspomena. Važno je da o sljedećem koraku razmišljate objektivno kako ne biste donijeli pogrešnu odluku na temelju svojih osjećaja.

Pokušajte predložiti da se nađete u parku ili negdje drugdje gdje je tiho kako biste mogli ugodno razgovarati. Ipak, pobrinite se da mjesto ne nosi puno uspomena

Recite svom bivšem da još osjećate prema njemu 8. korak
Recite svom bivšem da još osjećate prema njemu 8. korak

Korak 2. Pokažite svoj najbolji izgled

Ako želite osvojiti njegovo srce, važno je da izgledate kao osoba kakva želi da budete. Pokušajte izgledati najbolje za sastanak. Nosite odjeću koja naglašava vaš oblik i čini da se osjećate ugodno, a šminku ili frizuru nosite kao da izlazite na spoj s dečkom (jer biste možda mogli ponovno s njim na sastanak).

Recite svom bivšem da još osjećate prema njemu Korak 9
Recite svom bivšem da još osjećate prema njemu Korak 9

Korak 3. Recite mu kako se osjećate

Nema posebnih savjeta za iskrenost. Ako i dalje osjećate osjećaje prema njemu, recite mu kako se osjećate. Ako se želite vratiti, dajte mu do znanja da ste malo razmislili i razmislili o svojoj prethodnoj vezi i vjerujte da će se stvari poboljšati ako se vratite u vezu s njim. Posebno razgovarajte o izazovima ili problemima koje ste imali u prethodnim odnosima i saznajte mogu li se zajedno suočiti i riješiti.

Ne lupajte po grmu. Ne morate trošiti vrijeme trudeći se ili pokušavajući ga natjerati da pomisli da ste dobro. Samo reci istinu s kojom se zapravo suočavaš. Nedostaje ti, osjećaš se kao da možeš poboljšati stvari, a postao si i bolja osoba, to je sve

Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 10
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 10

Korak 4. Pokušajte se ispričati ako je potrebno

Ako se obje strane slože prekinuti vezu, možda se nećete morati ispričavati. Međutim, ako ste ga prevarili ili učinili nešto zbog čega je raskinuo s vama, važno je da se jasno i nedvosmisleno ispričate.

  • Budite jasni i konkretni kada se pokušavate ispričati. Nemojte samo reći: "Žao mi je." Pokušajte mu pokazati da razumijete zašto je ljut i da možete vidjeti plodove svojih postupaka.
  • Čak i kad se osjećate kao da je pogriješio i trebate se ispričati, morate i dalje držati svoj ego pod kontrolom. Dođi i ispričaj mu se. Ne razmišljajte o tome kako riješiti postojeći problem. U ovom trenutku morate se prvo ispričati.
Recite svom bivšem da još osjećate prema njemu 11. korak
Recite svom bivšem da još osjećate prema njemu 11. korak

Korak 5. Slušajte što ima za reći

Možda se i on osjeća isto i želi da znate kako se osjeća. Možda ima iste osjećaje, ali s njima se mora nositi na drugačiji način i početi izlijevati svo svoje srce na vas. Važno je da slušate ono što ima za reći i da to pokušate razumjeti. Čak i ako vam se ne sviđa ono što govori, pokušajte razumjeti situaciju. Ako se odmah naljutite i počnete opet boriti, vaš se trud neće isplatiti.

  • Ako kaže da još uvijek ima osjećaje prema vama, pokušajte razgovarati o tome što je pošlo po zlu u vašoj prethodnoj vezi. Pokušajte se usredotočiti na postojeće probleme i vidjeti možete li on i vi riješiti stvari i poboljšati ih u budućnosti.
  • Ako vam kaže da ne želi više biti u vezi s vama i da ima drugačije osjećaje, recite mu: “Zapravo bih volio da se ne osjećaš tako, ali barem mi je drago što sam ti mogao reći kako Osjećam. Želim da znaš. Javite mi ako su vam se osjećaji promijenili."
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 12
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 12

Korak 6. Ne očekujte trenutni odgovor

Možda će mu trebati malo vremena da razmisli o tome što govorite, što je dobro. Nemojte samo reći: "Pa, što misliš?" ili ga prisiliti da da odgovor. Dajte mu do znanja kako se osjećate i recite: “Molim te, za sada ništa ne govori. Samo razmisli o onome što sam rekao, a onda se možemo ponovno sastati da porazgovaramo o ovome. Slažete se?"

Ako izlazi s nekim (ili prilazi nekome drugome), treba mu vremena da razmisli o svojoj odluci i odluči što želi učiniti. Pokušajte mu dati malo vremena

3. dio 3: Preduzimanje sljedećeg koraka

Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 13
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 13

Korak 1. Dajte mu vremena da razmisli o vašim riječima

Nakon što mu kažete kako se osjećate, ostavite ga na trenutak na miru i dopustite mu da vam se javi. Ako mu kažete kako se osjećate i želite da vam odgovori, ostavite ga na miru da razmisli o svojim osjećajima dok vam ne bude spreman dati odgovor. U ovoj fazi ne možete ništa reći da promijenite mišljenje. Samo morate čekati.

Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 14
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 14

Korak 2. Planirajte ponovni susret

Nakon nekog vremena, dobra je ideja da se ponovno sastanete na istom mjestu (gdje ste upoznali svoju bivšu djevojku) kako biste ponovno razgovarali o svojim osjećajima. Saznajte imate li još uvijek iste osjećaje prema njemu. Također saznajte ima li još uvijek iste osjećaje. Također, saznajte misli li da stvari mogu opet postati bolje. Ako je tako, ponovno uspostavite svoj odnos s njim i počnite rješavati probleme koji su ranije postojali u vezi.

Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 15
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 15

Korak 3. Živite svoj život kao i obično čekajući da vam odgovori

Čak i ako i dalje osjećate osjećaje prema njemu, nije pametno čekati da odgovori. Živi svoj život. Idite u šetnju sa svojim prijateljima, upoznajte nove ljude i pokušajte se zabaviti. Ako imate priliku otići na spoj, pokušajte otići na spoj. Nemojte samo čekati telefonski poziv koji, možda, nikada neće. Ako vas na kraju kontaktira, odmah isplanirajte sljedeći sastanak.

Recite svom bivšem da još osjećate prema njemu Korak 16
Recite svom bivšem da još osjećate prema njemu Korak 16

Korak 4. Ako se on i vi odlučite vratiti zajedno, počnite polako

Ovisno o tome koliko je duga bila vaša prethodna veza, njemu i vama može biti zabavno vratiti se zajedno. Međutim, pokušajte to uzeti polako, kao da započinjete vezu s novim ljubavnikom. Nemojte se odlučiti vratiti zajedničkom životu i vidjeti se svaki dan, osim ako vam i njemu nije jako ugodno i ne želite tako živjeti. Ako ste i dalje nervozni i uplašeni zbog prošlih problema, polako preuzmite svoju vezu.

  • Počnite s ležernim datumima. Izađite zajedno na kavu ili zajedno pogledajte film. Ne pravite velike ili komplicirane planove odmah. Također, nemojte odmah razmetati svoju vezu na Facebooku, sve dok ne uspijete provesti puno vremena s njim i riješiti probleme iz prošlosti.
  • Možda ćete također moći sakriti svoju vezu od prijatelja dok ne osjetite da nova veza ide dobro. Naravno, bilo bi šteta ako biste smatrali da stvari idu dobro i razmetali ste svoju vezu na Facebooku, ali tjedan dana kasnije veza je ponovno prestala zbog starih problema koji su se ponovno pojavili.
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 17
Recite svom bivšem da još uvijek osjećate osjećaje prema njemu Korak 17

Korak 5. Odmah se pozabavite problemom kad se pojave indikacije

Važno vam je da predvidite probleme koji su postojali u prošlosti i pokušate ih riješiti neposredno prije nego što naprave nered. Ako primijetite da vaš dečko počinje raditi nešto s čime ste prije imali problema, odmah razgovarajte o tome. Ne čekajte i dopustite da to postane veliki problem.

Zamolite ga da učini isto. Ako učinite nešto što ga uznemiruje, zamolite ga da odmah razgovara s vama o tome. Pokušajte biti otvoreni i razgovarati o problemu ako želite spasiti svoju vezu

Savjeti

  • Nemojte slijediti korake u ovom članku ako je vaša veza završila jer je vaš bivši imao osjećaje prema drugoj ženi.
  • Pokušajte mu osobno dati do znanja da ga volite jer mu to govoreći telefonom ili SMS -om ne zvuči poznato ili umiljato.

Preporučeni: