Kako pokazati interes za momka (sa slikama)

Sadržaj:

Kako pokazati interes za momka (sa slikama)
Kako pokazati interes za momka (sa slikama)

Video: Kako pokazati interes za momka (sa slikama)

Video: Kako pokazati interes za momka (sa slikama)
Video: Suho pranje tepiha 2024, Svibanj
Anonim

Ako se muškarac vaših snova iznenada pojavi pred vama, možda biste se htjeli uvjeriti da zna da ga privlačite, a da ga ne uplašite ili odete. Imajte na umu ove tehnike sljedeći put kad sretnete Princa iz snova i želite mu dati do znanja da ste jako zainteresirani za bliskiju vezu.

Korak

1. dio od 3: Recite prave stvari

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 1
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 1

Korak 1. Razgovarajte s njim

To je vjerojatno nešto što već jasno znate, ali ipak je jako važno spomenuti još jednom. Ako se stalno udaljavate od muškarca svojih snova jer ste u panici i ne znate što biste rekli i kako se ponašati, on bi to mogao protumačiti kao znak da ga ne zanimate.

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 2
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 2

Korak 2. Ispričajte mi o svom životu

Nakon što ste neko vrijeme uspješno razgovarali, počnite pričati o sebi. Stvari u kojima uživate, vaši prijatelji, vaš posao i vaša obitelj prirodne su teme za ovu fazu. Izbjegavajte izravno govoriti o bivšoj djevojci ili prijašnjim ljubavnim vezama.

Ako se vaš razgovor i dalje vrti oko sigurnih tema poput vremena ili prošlih zabava, to znači da ste još uvijek na oprezu, a to može dovesti do toga da tip pomisli da mu se ne otvarate. Pričajući mu nešto o sebi, ostavljate mu dojam da ste zainteresirani i pozivate ga u svoje osobno područje i u svoj život

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 3
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 3

Korak 3. Pitajte ga o životu

Pitati o samom tipu jednako je važno kao i pričati mu o sebi. Time se prenosi poruka da ga pokušavate bolje upoznati, što znači da vas privlači.

Također morate odgovoriti kad vam priča o sebi, pokazati svoju iskrenu zabrinutost i interes da ga osobno upoznate

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 4
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 4

Korak 4. Smijte se kad se šali

Nikada se nemojte prisiljavati na lažni smijeh, ali ako pronađete smiješnu stranu onoga što momak radi/govori, trebali biste nagraditi trud smijehom. Dovoljan je mali smijeh da pokažete svoje zanimanje za njega.

Prisilni smijeh obično će biti očit i ostavit će dojam da vam je momku zapravo žao, a ne da cijenite šalu. Uostalom, ako se morate prisiliti da se smijete njegovim šalama, doista se morate ponovno zapitati, jeste li sigurni da vas ovaj tip doista privlači kao što mislite da jest

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 5
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 5

Korak 5. Pažljivo ga zadirkujte

Malo razigranosti bit će učinkovito, ali izbjegavajte svaku radnju koja potkopava muški ego. U svakodnevnom govoru, malo humora ili duhoviti sarkazam može se činiti vrlo privlačnim, ali to mora biti popraćeno govorom tijela koji izražava vaš interes kako bi tip znao da se igrate, a ne da ga kritizirate …

  • Iskušenje treba činiti dok se zabavljate. Na primjer, ako mu je kravata naborana i čini se da mu se žuri to srediti, mogli biste se nasmijati i reći da se pogoršalo tek nakon što ju je dotjerao. Ako ga ova šala nasmiješi ili čak vrati šalu, onda ste to učinili kako treba.
  • S druge strane, sve vaše šale ili zafrkancije ne smiju biti pretjerano kritične i samoporažavajuće. Na primjer, ako vam se čini nervoznim u vašoj blizini i slučajno vam prolije piće po haljini, nemojte ga zadirkivati rekavši da vam je uništio omiljenu haljinu ili vrlo dragocjeno obiteljsko naslijeđe, jer će se zbog toga osjećati sve gore i gore. kriv.
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 6
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 6

Korak 6. Pohvalite ga

Svi vole komplimente, sve dok se kompliment daje iskreno. Pohvaliti dečkovu pojavu najjednostavniji je i najočitiji način da mu date do znanja o vašem interesu. Možete napraviti i dva komplimenta o njegovoj osobnosti, pogotovo ako ste neko vrijeme razgovarali s njim.

Komplimentan izgled može učiniti sebi ili svojoj odjeći. Na primjer, mogli biste reći: „Oči su vam nevjerojatno izražajne“ili: „Košulja vam je lijepa. Ta plava boja jako dobro pristaje vašoj boji očiju.”

Obavijestite dečka da ste zainteresirani Korak 7
Obavijestite dečka da ste zainteresirani Korak 7

Korak 7. Dajte mu do znanja da želite ponovno razgovarati s njim

Zapravo, najlakši način da prekinete razgovor i da mu date do znanja da želite ponovno vidjeti dečka je da to kažete osobno. Na primjer, „Zaista sam uživao razgovarati s vama večeras. Nadam se da ćemo jednom opet razgovarati."

  • Također možete dati neverbalne znakove kako biste prenijeli svoje zanimanje. Na primjer, recite gore, dok mu ste lagano dodirivali ruku.
  • Ako imate sreće, u ovom trenutku tip će zatražiti vaš telefonski broj. Ako vjerujete da je i on iskreno zainteresiran za vas, ali mu je neugodno tražiti vaš broj, možete prvo zatražiti njegov broj ili mu umjesto toga dati svoj.

Dio 2 od 3: Koristite odgovarajući govor tijela

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 8
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 8

Korak 1. Na pravilan način uspostavite kontakt očima

Oči su prozori u srce, pa je kontakt očima najvažniji element koji morate pokazati za muškarca. Na taj način zasigurno ne želite predugo buljiti u tipa. Bolji način je da uspostavite kontakt očima, pogledate na drugu stranu (na primjer, na pod), a zatim ga pogledate u oči.

  • Gledajući dolje nakon prvog kontakta očima, a zatim gledajući natrag u njegove oči, šaljete signal da vas privlači muškarac kojeg gledate i promatrate kako se osjećate prema ovoj privlačnosti. Gledajući mu u oči nakon što skrenete pogled, govorite da nakon što promatrate svoje osjećaje otvarate mogućnost daljnje veze s njim.
  • Stalno zurenje u momka zapravo će ostaviti dojam da on na vas nema utjecaja.
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 9
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 9

Korak 2. Nasmiješite se

Svi vole dobiti iskreni osmijeh, čak i ako to uopće ne uključuje flert ili romantiku. Osmijeh šalje prijateljsku i otvorenu poruku, a prije nego što dečku kažete da ste romantično zainteresirani, morate mu dati do znanja da ste zabavna osoba i da ste otvoreni za prijateljevanje s njim.

Međutim, smiješite se samo ako se osjeća prirodno. Ako se osjećate nervozno ili vam se ne smiješ, nasmijavanje će izgledati lažno i čudno. Ako je tip još uvijek zbunjen zbog svoje privlačnosti prema vama, zbog toga će zapravo otići

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 10
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 10

Korak 3. Dajte mu malo dodira

Nikada ne podcjenjujte utjecaj fizičkog kontakta. Dodirivanje njegove ruke s vašom tijekom razgovora odličan je način za premošćivanje jaza između vas dvoje i šalje poruku da želite neki oblik fizičke bliskosti s njim.

Imajte na umu da neke vrste dodira mogu prenijeti snažniju poruku od drugih. Na primjer, dodirivanje muške ruke djelovat će privlačno i zavodljivo, ali ipak sigurno. Međutim, stavljanjem ruke na muško bedro ostavit će se dojam da želite odmah imati spolni odnos s njim

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 11
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 11

Korak 4. Budite oprezni pri preklapanju ruku

Sklapanje ruku može ukazivati na interes ili nezainteresiranost, ovisno o tome kako to radite. Ako sklopite ruke s pokrivenim ostatkom tijela, to je jasan signal da želite da se momak kloni vas. Ali ako je ostatak vašeg tijela izložen, preklapanje ruku ostavlja veliki dojam na momka koji se još uvijek pita o svojim osjećajima.

  • Ako se učini kako treba, ovo može biti suptilan način da privučete dečku pažnju na područje vaših prsa i natjerate ga da osjeti svoju instinktivnu mušku privlačnost.
  • Da biste to učinili ispravno, jednu ruku ostavite slobodnom i izražajnom, dok je druga lagano presavijena i opuštena.
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 12
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 12

Korak 5. Približite tijelo njemu

Približavajući se, prenosite poruku da želite biti bliže momku. Nagnete li se ili se odmaknete, to znači da govorite da se želite držati podalje od njega.

Naslonite se na prirodan i graciozan način. Najbolje vrijeme za to je dok razgovarate s dečkom. Naginjanje prema njemu pokazuje da pazite na ono što govori, a to je vrlo jasan znak da ste zainteresirani za njega

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 13
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 13

Korak 6. Prekrižite noge, a zatim ih vratite natrag

Prekrižavanje nogu i vraćanje nogu unatrag može ostaviti dojam da ste nervozni, što šalje poruku momku koji se i dalje pita da li ste na njega stvarno pod utjecajem. Učinite to tek toliko da iskažete svoj interes, ali nemojte pretjerivati jer će vam ili biti jako neugodno i smetati će vam njegovo prisustvo, ili će pomisliti da ima prednost.

Također možete prekrižiti noge kao izravan i čvrst izraz nezainteresiranosti. Međutim, ako ostatak tijela pokazuje samopouzdanje i prekrižite noge kako biste jasnije pokazali noge, to će se smatrati seksualno primamljivim. Ako namjerno usmjerite prste nogu koji su u podignutom položaju kada su mu prekriženi, to je također vrlo jasan pokazatelj vaše privlačnosti

Obavijestite dečka da ste zainteresirani Korak 14
Obavijestite dečka da ste zainteresirani Korak 14

Korak 7. Igrajte se s vrhovima kose

Uvijanje vrhova kose prstima također može ukazivati na nervozu i dati momku do znanja da je na vaš um utjecala njegova prisutnost. Baš kao i nabori ruku i križevi za noge, nemojte pretjerivati u ovoj igri kose. To može značiti dosadu ako ostatak tijela ne držite izloženim.

Bacanje kose iza ramena također je gesta koja implicira seksualno iskušenje. Duga kosa jedna je od čari ženstvenosti, a privući pažnju muškarca na vašu dugu kosu znači privući njegovu pažnju na vas kao ženu. Ako to učinite, zaista želite da momak primijeti vašu žensku privlačnost

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 15
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 15

Korak 8. Oblizajte usne

Oblizati usne vrlo je siguran znak da volite muškarca. Kad osjetite privlačnost, usta i jezik bit će suhi, a vi ćete spontano oblizati usne kako biste ih ponovno navlažili.

Lizanje usana također odaje dojam da, svjesno ili nesvjesno, razmišljate o mogućnosti da poljubite momka

3. dio 3: Dajte nejasne (i jasne) naznake

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 16
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 16

Korak 1. Koketirajte samo s tim tipom, nemojte koketirati s drugim dečkima

Ako pokušavate pokazati interes za određenog tipa, sva bi vaša pozornost trebala biti na njemu. Ako je vaša pozornost usmjerena na nekoliko muškaraca odjednom ili koketirate s nekoliko muškaraca odjednom, to stvara dojam da ste doista koketna žena. Kao rezultat toga, vaša privlačnost prema tom tipu neće se pokazati.

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 17
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 17

Korak 2. Nosite odgovarajuću odjeću

Ako ćete upoznati momka kojeg već poznajete, možda više nećete moći promijeniti svoj izgled, ali ipak planirajte svoj izgled unaprijed što je bolje moguće. Nosite odjeću koja izvlači najbolje iz vašeg tijela i odgovara vašem obliku.

  • Međutim, znajte da to ne znači da morate biti pretjerano agresivni. Nošenje super uske odjeće koja otkriva dekolte, noge, leđa i trbušnjake bit će isuviše jeftin napor i natjerat će momka da pomisli da želite biti sa svakim dečkom koji vam može dati ono što želite/trebate.
  • Usredotočite svoj izgled na jedno područje tijela koje želite istaknuti. Ako želite nositi top koji blago naglašava vaš dekolte, nemojte ga upariti sa suknjom s previsokim prorezom koji pokazuje sve vaše noge.
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 18
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 18

Korak 3. Dođite sami kad upoznate momka

Nemojte dolaziti sa grupom prijateljica ili grupom muških prijatelja ili kombinacijom muških i ženskih prijatelja. To će momku otežati pristup.

  • Ne morate doći potpuno sami, ali zaista biste trebali izbjegavati dolaske u grupama. Ako morate, dođite samo s 1-2 prijatelja.
  • Ako ste slučajno s velikom grupom prijateljica, momak vam može odgoditi prilaz jer želi usmjeriti svoju pažnju samo na vas, a ne na druge prijatelje.
  • Ako u grupi postoji momak, ovo vam može poslati poruku da nekome već pripadate, a momak vjerojatno neće shvatiti nikakve natuknice koje dajete o svojoj privlačnosti.
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 19
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 19

Korak 4. Izbjegavajte previše bučna mjesta

Ako se želite neko vrijeme maknuti od svojih aktivnosti, odaberite mjesto koje je prilično mirno. Vjerojatnije je da će vam se neki tip obratiti ako misli da ne mora vikati na vas da biste čuli dok razgovarate s njim, kako bi pobijedio buku oko vas dvoje.

Vani su obično idealniji nego u zatvorenom, jer ćete lakše pronaći mirne kutove nego ako ste zaglavljeni u prepunoj, bučnoj prostoriji

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 20
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 20

Korak 5. Dajte mu priliku da priđe

Ne napuštajte mjesto sastanka prerano. Možda mislite da ste jasno dali sve upute u 30 minuta, ali postoje tipovi koji su samo stidljivi i ne pristupaju im lako, posebno ženama koje zapravo ne poznaju. Ako mislite da je momak zainteresiran za vas, pobrinite se da ima dovoljno vremena i mogućnosti da vam priđe prije nego što odustanete i ostavite ga.

Ako ste u baru, na zabavi ili prijemu, uvijek imajte na umu da će momku za kojim tražite biti potrebna hrabrost prije nego što priđe ženi koja ga šmugne pogledom. Dajte mu da dobije tu injekciju hrabrosti, na primjer dajući mu određeno piće

Recite dečku da ste zainteresirani Korak 21
Recite dečku da ste zainteresirani Korak 21

Korak 6. Pristupite mu

Ako sve ostalo ne uspije, u redu je prići tipu za kojim tragaš. Ovo bi mogao biti pravi potez ako vam je tip dao naslutiti da je i on zainteresiran za vas, ali se i dalje stidi pristupiti.

Prvim pristupom ostavljate dojam da ste samopouzdana osoba, a samopouzdanje je vrlo privlačna osobna kvaliteta. Prvi pristup njemu također je siguran znak da ste iskreno zainteresirani za njega

Preporučeni: