Kako odbiti djevojke (sa slikama)

Sadržaj:

Kako odbiti djevojke (sa slikama)
Kako odbiti djevojke (sa slikama)

Video: Kako odbiti djevojke (sa slikama)

Video: Kako odbiti djevojke (sa slikama)
Video: Агата Кристи - Как на войне (live) 2024, Svibanj
Anonim

Odbijanje žena nije lak posao. Moguće je da je žena vaš najbolji prijatelj, koji nikada nije imao jednostranu ljubav s vama. Moglo bi se dogoditi i da ga ne poznajete baš dobro, ali stvarno mu se sviđate. U svakom slučaju, kada možete odlučno, ali pristojno odbiti, vaš odnos će definitivno biti u redu.

Korak

1. dio od 3: Suptilno i pristojno izražava odbijanje

Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 1
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 1

Korak 1. Odaberite pravo vrijeme i mjesto

Ako vam se to zaista ne sviđa, najbolje je reći mu prije nego što mu nada poraste. Pronađite najprikladnije vrijeme i mjesto. Naravno da to ne možete učiniti dok razgovara sa svojim prijateljima ili je zauzet učenjem iz matematike, zar ne? Bilo bi dobro odabrati mjesto koje vam omogućuje slobodno čavrljanje i odabrati vrijeme kada nije zauzet ili pod stresom.

Nemojte odgađati izražavanje svog odbijanja. Nema potrebe tražiti savršenu situaciju. Samo se pobrinite da vas dvoje slobodno razgovarate i da ste dobro raspoloženi

Reci djevojci da ti se ne sviđa 2. korak
Reci djevojci da ti se ne sviđa 2. korak

Korak 2. Započnite tako da govorite dobre stvari ne nadajući se

Nema potrebe pretjerivati sa stvarima poput: "Ti si najljepša žena koju sam upoznao." Samo recite stvari poput: "U mojim očima, ti si sjajna djevojka" ili "Ugodno mi je razgovarati s tobom" kako bih joj dao do znanja da ti je stalo do nje, a da ne zvučiš previše romantično. Dobro razmislite o svakoj riječi koju ćete izgovoriti, da ne bi pogrešno razumio.

  • Kad to govorite, pazite da držite pravu udaljenost. Ne dopustite mu da misli da ga koketirate ili zadirkujete jer vam je položaj za razgovor preblizu. Neka govor tijela bude što neutralniji, a po potrebi lagano okrećite tijelo dok razgovarate s njim.
  • Gledajte ga u oči dok govorite. Na taj način pokazujete da ih cijenite. Ali nemojte ga previše buljiti kako vam ne bi pogrešno protumačio pogled.
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 3
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 3

Korak 3. Objasnite mu kako se osjećate

Ovo je najteži dio, a najlakši način da to učinite je da ne odugovlačite. Ne pričajte previše, on bi mogao pomisliti da ga pokušavate pozvati van. Recite svoje osjećaje što je moguće iskrenije bez povrijeđivanja. Recite mu da ste to učinili jer niste htjeli da više boli. Duboko udahnite i recite to odmah.

Također možete reći: „Znam da ti se sviđam. Ali oprostite, nemam isti osjećaj. Ne želim da to čuješ od bilo koga drugog jer poštujem tebe i tvoje osjećaje."

Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 4
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 4

Korak 4. Pažljivo poslušajte što ima za reći nakon toga

Nakon što ste prenijeli svoje odbijanje, možda biste htjeli brzo izaći odande kako biste izbjegli neugodnu situaciju. Međutim, djevojka ispred vas može biti izuzetno povrijeđena i to biste trebali poštovati. Ako ima nešto za reći, slušajte, nemojte se obeshrabriti, sve dok to ne pogorša stvari.

  • Ili možete reći: "Žao mi je, žao mi je što sam se tako osjećao." Ali naravno da se ne morate previše ispričavati. Uostalom, niste vi krivi ako mu ne možete uzvratiti osjećaje.
  • Ako se poslije jako naljuti, smirite ga. Ali nemojte previše govoriti, možda bi to čak i pogrešno protumačio.
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 5
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 5

Korak 5. Ako nakon toga i dalje želite biti dobri prijatelji s njim, samo to recite

Vrijeme je da govorite istinu. Ako ga ne poznajete dobro i ne želite ga bolje upoznati, tu zaustavite razgovor. No ako ste dobri prijatelji ili mislite da biste s njim jednog dana mogli biti dobri prijatelji, recite mu da se nadate da će se vaša veza nastaviti. Naravno da bi ga neko vrijeme živciralo što je rečenica zvučala klišejski. Ako je to slučaj, ponovite još jednom da zaista želite da vas dvoje budete dobri prijatelji, a to nije nemoguće nakon što vas on preboli.

  • Recite nešto poput: „Zaista mi ne smeta ako nakon ovoga ostanemo dobri prijatelji. Ali znam da će ti za to trebati malo vremena."
  • Ili biste mogli reći: "Znam da i svi to govore, ali morate znati da sam ozbiljan."
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 6
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 6

Korak 6. Lijepo završite razgovor

Čak i ako situacija nije baš ugodna, pokušajte je okončati najbolje što možete. Na primjer, mogli biste mu zahvaliti što želi razgovarati s vama. Podsjetite ga ponovo ako i nakon toga želite ostati u dobrim odnosima, odvedite ga prijateljima ili na bilo koju aktivnost koju je prethodno radio, ili jednostavno recite stvari koje vam se sviđaju čuti. Možete čak pokušati biti smiješni da ga nasmijete, iako to vjerojatno neće uspjeti. Ono što je najvažnije, dobro završiš tako da ne misli da si kreten.

  • Možete reći: “Nadam se da vaš slomljeni srce neće dugo trajati, u redu? Ozbiljno želim da budeš dobro "ili" Hvala što mi se sviđaš. Polaskana sam".
  • Ne govorite odvratne stvari poput: "Znam da postoji bolji muškarac za tebe" jer će je to samo još više uznemiriti. Iako je to možda istina, u takvoj situaciji to ne bi htio čuti.
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 7
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 7

Korak 7. Dajte mu malo vremena za sam

Ako zaista želite ponovno biti prijatelji s njim, najbolje je dati mu malo vremena sam prije nego što ga odvedete na neko drugo putovanje. Možda će mu trebati tjedni, mjeseci ili čak godine da vas zaboravi. Ponovni susret samo će mu pogoršati slomljeno srce. Ipak, morate ostati prijateljski nastrojeni kad ga sretnete. Samo, pričekajte da vas nazove ili vas pita da li se osjeća spremno.

  • Kad ga sretnete, samo odmahnite rukom. S osmijehom ga pitajte kako je. Ako i dalje izgleda hladno ili ljuto, nemojte nastaviti s temom.
  • Poštujte njezinu odluku ako odbije ponovno biti prijatelj s vama nakon incidenta.

Dio 2 od 3: Drugi načini izražavanja odbijanja

Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 8
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 8

Korak 1. Znajte da je najbolji način da odbijete ženu izravno joj reći

Ako to cijenite, to ćete i učiniti. Međutim, postoje neki uvjeti koji zahtijevaju da se ponašate drugačije. Možda je to zato što vas dvoje živite u različitim gradovima, ili ga jednostavno nećete moći vidjeti u skorije vrijeme. Možda je to zato što ga ne poznajete dobro i ne želite razgovarati s njim nasamo. Bez obzira na vaš izbor, svakako razmislite.

Ako vam je doista stalo i cijenite, neće vam smetati biti pristojan ako to kažete osobno ako vam se ukaže prilika

Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 9
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 9

Korak 2. Recite to telefonom

Najteži način nakon osobne dostave je telefonski prijenos. Ako nemate njegov broj, samo pitajte jednog od njegovih prijatelja (naravno, ne dopustite da njegov prijatelj misli da ga pokušavate pozvati van!). Kad dobijete broj, nazovite ga i prenesite svoje osjećaje što je moguće pristojnije. Upotrijebite riječi koje biste rekli da ste ga osobno upoznali, poput: „Hvala što mi se sviđaš, polaskan sam. Ali mislim da morate znati da se ne osjećam isto”, i pričekati njegovu reakciju. Neće biti lako, ali jednom ćete se osjećati puno bolje. Dostava putem telefona također neće biti tako neugodna kao prilikom osobne dostave.

Recite nešto poput: "Nije mi lako ovo reći, ali ne vidim te kao prijatelja. Oprosti, ali mislio sam da bi trebao znati.”

Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 10
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 10

Korak 3. Dostava putem SMS -a ili drugog elektroničkog teksta

Ovo nije dobra ideja, svaka bi se djevojka uznemirila da se s njom ovako postupa. Međutim, ako mislite da je važno da zna što vam je na srcu, prenošenje putem SMS -a ili drugog elektroničkog teksta doista je praktičnije. Barem će vas cijeniti jer nikome niste rekli da vam to kaže.

Recite nešto poput: „Hej, znam da ti se sviđam. Hvala na iskrenosti, ali ne osjećam se isto. Mislim da morate znati."

Reci djevojci da ti se ne sviđa 11
Reci djevojci da ti se ne sviđa 11

Korak 4. Pošaljite ga e -poštom

Pošaljite niz kratkih, pristojnih e -poruka. Ovo možda nije najbolji način da prenesete svoje osjećaje. No ako ste s njim često vodili duge razgovore putem e -pošte, na ovaj način to možete učiniti. Ne morate predugo pisati, važno je pristojno prenijeti da mu ne možete uzvratiti osjećaje. Neke od ovih rečenica možete koristiti kao referencu.

„Znam da ti se sviđam, i samo sam htjela reći da ti ne mogu uzvratiti osjećaje. Nadam se da vam ide dobro i da ćemo se u bliskoj budućnosti moći vratiti u dobre odnose.”

Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 12
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 12

Korak 5. Komunicirajte putem mrežnog chata

Ovo je još jedan način na koji to možete učiniti, bilo putem Facebooka, MSN -a ili drugih mreža. Izrazite svoje osjećaje bez odlaganja. Ako predugo pričate, on bi mogao pomisliti da ga zaista želite bolje upoznati ili čak pozvati na sastanak. Jednostavne rečenice poput: "Bok, kako si?" može se koristiti za početak razgovora. Poslije reci što misliš.

Ne gnjavi riječi. Ne morate nanizati previše lijepe riječi, samo prenesite ono što mislite što je moguće nježnije i pristojnije. Umjesto da kažete: "Ne sviđaš mi se", samo reci: "Ne osjećam se isto kao ti." Suptilnije i pristojnije

Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 13
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 13

Korak 6. Pošaljite ga poštom

Drugi način na koji to možete učiniti je pisanjem pisma. Pisma će se osjećati osobnije od e -pošte ili tekstova jer će vidjeti vaša nastojanja da napišete i odaberete vlastite riječi. Ne morate pisati predugo, važno je da dobro prenesete svoje značenje. Ne dajte to javno ako ne želite da čita i pokazuje svoju reakciju pred mnogo ljudi.

Samo napišite 2 - 3 rečenice u kojima je sažeto prikazano što mislite, stavite svoje ime i pobrinite se da ga sami izgovorite tako da pismo ne čitaju drugi ljudi koje to ne zanima

3. dio od 3: Znati što ne treba činiti

Reci djevojci da ti se ne sviđa 14
Reci djevojci da ti se ne sviđa 14

Korak 1. Ne govorite nikome prije nego što im kažete

Ako vam je stalo do djevojke i njezinih osjećaja, nikome više nećete reći ako vam se ne sviđa. Bez obzira koliko ga mrzite, trebali biste poštivati njegove osjećaje prenoseći ih izravno na njega. Ne dopustite mu da to čuje od nekoga drugog.

  • Stavite se u njegovu poziciju. Ako vam se zaista sviđa djevojka, kako bi se osjećao da ste od nje čuli njezino odbijanje?
  • Ako vas prijatelj pita kako se osjećate, nemojte ništa govoriti dok mu to osobno ne kažete.
Reci djevojci da ti se ne sviđa 15
Reci djevojci da ti se ne sviđa 15

Korak 2. Nemojte javno izražavati svoje neodobravanje

Ovo je jedna stvar koju biste trebali izbjegavati. Možda mislite da će oboma biti lakše, ali ova situacija ga još više uzrujava. Razgovarajući s njim jedan na jedan, osjećat će se kao da mu je dato vrijeme da sve obradi. Možda ćete teško pronaći vremena kada je potpuno sam, ali pazite da svoje neodobravanje ne podijelite u javnosti kako stvari ne bi krenule po zlu.

Nemojte ga osramotiti pred prijateljima. Poštujte njezine osjećaje i privatnost

Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 16
Reci djevojci da ti se ne sviđa Korak 16

Korak 3. Nemojte mu davati nadu

Ovo je jedna od grešaka koje muškarci često čine. Previše se plaše reći istinu, pa umjesto toga kažu stvari poput: "Još nisam spremna za vezu, ali možda će prilika doći kasnije" ili "Ti si savršena djevojka za mene, ali ljubav nije" t trenutno mi je prioritet "ili" još mi treba vremena da zaboravim ljude. "drugo u ovom trenutku." Možda mislite da će se tako osjećati bolje, ali istina je da će ga samo još više povrijediti. Nemojte lagati samo da olakšate situaciju.

Jasno dajte do znanja da ga ne volite romantično, i nemojte razmišljati o uzvraćanju njegovih osjećaja u budućnosti. Što prije sazna, lakše će vas zaboraviti

Reci djevojci da ti se ne sviđa 17
Reci djevojci da ti se ne sviđa 17

Korak 4. Nemojte je vrijeđati

Možda mislite da morate biti čvršći da bi razumio, ali nemojte ga vrijeđati govoreći stvari poput: "Nisi moj tip", "Previše si pričljiv" ili "Nisi pametan u mojim očima". " Također nemojte to odbiti govoreći: "Volim druge žene koje su više sve od tebe". Samo reci da mu ne možeš uzvratiti osjećaje.

Izbjegavajte reći: "Ne znam što bih drugo rekao" ili "Iznerviran sam zbog tebe". Već je pao, nije ga trebalo ponovno šutnuti

Reci djevojci da ti se ne sviđa 18
Reci djevojci da ti se ne sviđa 18

Korak 5. Ne pravite se ustajale isprike

Čak i ako mislite da ga ti razlozi mogu natjerati da vas ne mrzi, budite što iskreniji. Nikada nemojte reći: "Nisi ti, to sam ja" jer su sve žene to već čule. Nemojte reći da ste previše zaposleni da biste razmišljali o spojevima. Također nemojte reći da ne želite izlaziti kad ćete u stvarnosti biti u vezi s drugom ženom. Sigurno će vas više cijeniti kada kažete istinu.

Ne želiš biti poznat kao lažljivac. Ako te djevojka ne voli, bio bi uznemiren ako bi te lagala, zar ne?

Reci djevojci da ti se ne sviđa 19
Reci djevojci da ti se ne sviđa 19

Korak 6. Nemojte odgađati

Ako znate da postoji djevojka kojoj se zaista sviđate, ali ne možete joj uzvratiti osjećaje, recite joj čim nađete pravo vrijeme. Što duže odgađate, veća su očekivanja. Odmah mu reci da zna da te mora zaboraviti.

Iako vam je lakše odgovoriti na njegove osjećaje izlaskom s drugom djevojkom, on zaslužuje da to zna na bolji način

Savjeti

  • Ne dopustite da vam sugovornik odvrati pažnju. Ako tema nije u skladu s rezultatima, vratite je.
  • Pokušajte biti ljubazni i pristojni. Govorite nešto što bi moglo prekinuti vašu vezu, ali učinite to dobro.
  • Gledajte ga u oči dok priča. Pobrinite se da i druga osoba radi istu stvar i da vas ne izbjegava.
  • Odlučite kada je vrijeme za osmijeh ili budite ozbiljni. Ako ta djevojka širi lažne i štetne vijesti o vama, naravno da to morate shvatiti vrlo ozbiljno. Ali ako vas samo neprestano uhodi i komentira vaš osjećaj odijevanja, možete se suočiti s njim s osmijehom.

Upozorenje

  • Nikada nemojte reći: "Ne sviđaš mi se!" To će ih samo još više povrijediti.
  • 'Ne svidjeti se ženskoj frizuri' nije isto što i 'ne svidjeti joj se'. Pobrinite se da imate zaista jak razlog da odbijete ženu.

Preporučeni: